Thalys trakteert op de 25ste verjaardag met tickets voor €25

Thalys trakteert op haar 25ste verjaardag. Tot en met 14 juni biedt de spoorwegmaatschappij meer dan 40.000 tickets aan voor slechts 25 euro naar Frankrijk, en België. De tickets zijn geldig voor reizen van 28 juni tot en met 3 september*. Nu buitenlandse reizen weer zijn toegestaan, is dit het ideale moment om een voordelig zomerweekend te boeken en bruisende steden te herontdekken.

Fietsend door Parijs

De Franse hoofdstad is prima te verkennen op de fiets. Paris à Velo biedt een uitgebreide keuze aan georganiseerde stadsritten. Parijs heeft voor elk wat wils: een schilderij bewonderen in het Rodin Museum, genieten van een romantisch diner aan de oevers van de Seine of eindeloos shoppen in de vele quartiers. Op 19 juni opent het beroemde luxe warenhuis La Samaritaine opnieuw haar deuren na een jarenlange verbouwing. Absoluut een bezoek waard!

 

Lees ook dit artikel: Parijs door de ogen van Eva

 

Naast Parijs heeft Brussel uiteraard genoeg te bieden. Vanuit Amsterdam reis je hier in slechts 1 uur en 50 minuten naartoe. Parijs bereik je vanuit Amsterdam in 3u19.

* Tariefvoorwaarden: Promotickets zijn te koop vanaf 8 juni 2021 om 09.00 uur tot en met 14 juni 2021 00.00 uur, zolang de voorraad strekt. De tickets zijn geldig voor reizen van 28 juni tot en met 3 september, voor een reis met de Thalys in Standard naar een selectie van bestemmingen in België, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

 

 

Aanbieding geldig op bepaalde treinen en zolang de voorraad strekt. Niet beschikbaar voor Thalys Zon-treinen. Tickets inwisselbaar* onder voorwaarden. *Het tarief “Promo 25 jaar” voor 25 euro kan tot aan het vertrekuur worden omgewisseld mits betaling van 5 euro per ticket, evenals het eventuele prijsverschil tussen het oude en het nieuwe ticket. Dit tarief kan echter niet worden terugbetaald.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.