Verdubbeling zomerboekingen in Nederlandse vakantiehuizen

Ondanks de versoepelde reisadviezen zijn er dubbel zoveel vakantiehuizen in eigen land geboekt voor aanstaande zomer. Dat blijkt uit data van boekingsplatform BungalowSpecials.

Voor de maanden juli en augustus zijn er liefst 91% meer vakantiehuizen in eigen land geboekt ten opzichte van vorig jaar. Ten opzichte van 2019 bedraagt de stijging 54%.

Versoepelingen

Commercieel directeur Menno van der Ster: “Ondanks de vele versoepelingen kiezen veel mensen nog voor een vakantie in eigen land. De reisadviezen kunnen natuurlijk veranderen: het is dus niet zeker wat volgende maand de regels in veel landen zullen zijn. We zien dat Nederlandse vakantiegangers de staycation vorig jaar echt hebben ontdekt.”

 

 

BungalowSpecials is een boekingswebsite voor vakantiehuisjes en is onderdeel van BookerZzz. Het boekingsbedrijf werkt nauw samen met vakantieparken in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en Italië.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.