Vakantiepark De Eikensingel uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland

Vakantiepark De Eikensingel in het Gelderse Uddel is uitgeroepen tot ‘Beste vakantiepark van Nederland’. Droomparken werd uitgeroepen tot ‘Beste keten van Nederland’.

Naast De Eikensingel vielen ook vakantieparken De Twee Bruggen in Winterswijk en De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo in de prijzen. Zij wonnen respectievelijk de award voor meest kindvriendelijke park en beste omgeving om te fietsen en te wandelen.

BungalowSpecials Awards

De awards zijn in maart uitgereikt door vakantieparkvergelijker BungalowSpecials. De BungalowSpecials Awards zijn publieksprijzen, gebaseerd op beoordelingen van gasten die in 2020 op een van de parken verbleven. Zo is er voor de award voor beste keten is gekeken naar het gemiddelde reviewcijfer van alle vakantieparken die bij Droomparken zijn aangesloten.

Beste vakantiepark

De Eikensingel in Uddel sleepte met een 9,0 de Award voor ‘Beste vakantiepark van Nederland’ in de wacht. Hof van Salland in Hellendoorn werd tweede (8,7) gevolgd door Droompark Molengroet in Noord-Scharwoude (8,6).

In de categorie ‘Beste keten van Nederland’ ging de eerste prijs naar Droomparken, die won met een gemiddelde beoordeling van 7,9. RCN Vakantieparken werd met een cijfer van 7,9 tweede. Omdat Droomparken meer beoordelingen had, werd die keten uitgeroepen tot winnaar. EuroParcs werd derde met een gemiddelde beoordeling van 7,6.

Overige prijzen

Naast ‘Beste vakantiepark’ en ‘beste keten’ in Nederland zijn er ook prijzen uitgedeeld in de categorieën ‘Meest kindvriendelijke vakantiepark’ en ‘Beste omgeving om te fietsen en wandelen’. De hoofdprijzen in deze categorieën gingen respectievelijk naar Vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk (8,5) en De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo (9,2).

 

 

Meest kindvriendelijke vakantiepark

1) Vakantiepark De Twee Bruggen (Winterswijk) 8,5
2) Molecaten Park De Leemkule (Hattem) 8,4
3) Marveld Recreatie (Groenlo) 8,4

Marveld

 

 

Beste omgeving om te fietsen en wandelen

1) De Rimboe & De Woeste Hoogte (Hoenderloo) 9,2
2) Landal De Waufsberg (Noorbeek) 9,1
3) Landschapspark Striks Erve (IJhorst) 9,3

 

 

 

 

 

Comments are closed.