Veilig en onbezorgd deur-tot-deur met transferz

Na de overname van Taxi2Airport in oktober 2020 bouwde transferz een nieuw, geheel klant & partnergericht schaalbaar platform waarmee de reiziger zonder zorgen zijn of haar reis veilig en compleet maakt.

Veilig reizen van deur tot deur is nog nooit zo belangrijk geweest als juist nu. Wanneer reizen binnenkort weer breed wordt toegestaan, kan iedereen dat veilig, stipt en onbezorgd, met pre-booked luchthaventransport van transferz. De reiziger vertrekt thuis zonder zorgen en wordt tot op de daadwerkelijke plaats van bestemming gebracht. Vrijwel elke vliegreiziger kan compleet onbezorgd reizen met deze deur-tot-deur ‘transferz’, want de zogenoemde ‘first and last mile’- transferz, kent nu al een dekking in meer dan 150 landen en is reserveerbaar op 1500 luchthavens.

Voordeel voor reizigers

De gehele reissector werkt hard om reizigers een veilige en onbezorgde reis te bieden zodra dit weer breed wordt toegestaan. Om die reis compleet te maken biedt transferz pre-booked luchthaventransport via de boekingskanalen van partners: travel brands zoals airlines, boekingssites en hotels. Reizigers boeken op die manier écht een reis van deur-tot-deur en zijn niet afhankelijk van het lokale, soms onbetrouwbare, aanbod van taxi’s.

 

 

Juist in deze tijd waarin reizigers extra voorzichtig zijn is dit een waardevolle toevoeging die reizen veiliger en onbezorgder maakt. Om de reiziger een geïntegreerde en ontzorgde ervaring te bieden heeft transferz een nieuw technisch platform gebouwd om op alle gewenste momenten en overal ter wereld met de reiziger te communiceren. Berichten zoals: de taxi is gereserveerd, taxi is in aantocht, taxi arriveert binnen 5 minuten op luchthaven tot taxi is gearriveerd op de plaats van bestemming. Bij normale digitale ritten zijn er nu gemiddeld 4 informatiemomenten, transferz heeft er in potentie 15. Zo kan de reiziger zonder gevoel van onrust, volkomen veilig en onbezorgd op reis.

Voordelen voor zakelijke reizigers

Het nieuwe platform wordt nu al gebruikt voor het boeken van transferz via Expedia, andere travel-partners kunnen eenvoudig aansluiten. Travel partners zoals Expedia kunnen hun reizigers volledig geïntegreerd in het eigen boekingssysteem een 100% betrouwbare transfer aanbieden. Travel brands, van boekingssites tot airlines, geven de reiziger door de integratie van transferz, de mogelijkheid om zonder zorgen naar de luchthaven te komen en probleemloos te arriveren op de daadwerkelijke plek van bestemming. Het nu gebouwde ‘state of the art’ boekingsplatform geeft travel partners de mogelijkheid een eigen prijs/kortings/loyaliteitsbeleid te voeren. Het ‘transferz’-platform geeft de zakelijke partner instant inzicht in het gemak voor en de tevredenheid van hun reizigers.

 

 

Transferz werkt aan de uitbreiding van het netwerk van travel brands en transfer partners. Als een eerste stap binnen deze groeistrategie is onlangs TaxiTender aangekocht. De voormalig concurrent van Taxi2Airport zal per 1 mei 2021 onder de transferz-vlag reizigers ontzorgen. De overname van het Maastrichtse TaxiTender vergroot de kennis en het netwerk van aangesloten transfer partners. Transferz breidt daarnaast het team in binnen- en buitenland uit om verder te bouwen aan het netwerk van partners en de best mogelijke ervaring voor de reiziger.

Transferz maakt een bewuste keuze om de reiziger én partners duurzaam voorop te stellen. Zo stellen zij: FARE = FAIR. Alle lokale transfer partners wordt een eerlijke prijs beloofd, waar de taxi-branche in sommige landen in een ‘race to the bottom’ verkeert. Om dit waar te maken krijgen zij volledige transparantie in de tarieven en worden ontvangen betalingen direct uitbetaald op wekelijkse basis. Daarnaast wordt er gewerkt aan een stimulans voor elektrisch rijden bij transferz-partners en start een concreet beleid voor vrouwvriendelijkheid, juist in landen waar hier extra aandacht voor nodig is.

Transferz is opgericht door de ondernemers achter het succes van Greetz: Johan van Vulpen, Simen Schimmel en Jan van der Veen. Samen met het groeiende team van Taxi2Airport en TaxiTender werken zij onder de naam transferz aan het reizen met volledige gemoedsrust. Transferz heeft letterlijk en figuurlijk een grenzeloze ambitie en wil binnen enkele jaren een internationaal leidende positie hebben in de het grondvervoer van en naar luchthavens.

 

 

 

 

 

Comments are closed.