Emirates presenteert nieuwe Premium Economy Seats op de Arabian Travel Market 2021

Emirates toont voor het eerst haar Premium Economy stoelen op de Arabian Travel Market 2021 (ATM). Deze toonaangevende beurs voor reizen en toerisme in de regio wordt gehouden van 16 t/m 19 mei en is het eerste evenement voor de reisindustrie dat in het echt plaatsvindt sinds het uitbreken van de Covid-19 pandemie.

Serviceverbeteringen

Bij de Emirates stand maken bezoekers afkomstig uit meer dan 60 landen kennis met de kenmerkende producten van de luchtvaartmaatschappij en de onlangs geïntroduceerde serviceverbeteringen in alle cabineklassen aan boord van de iconische A380-vliegtuigen. Ook wordt er aandacht besteed aan de verbeterde ervaringen aan boord die reizigers te wachten staan zodra ze weer in de lucht in kunnen.

De Premium Economy stoel

Bezoekers van de ATM krijgen de kans om de langverwachte Emirates Premium Economy te ontdekken. De klasse beschikt over genereuze seat pitch van maximaal 100 cm en een royaal zitvlak dat 50 cm breed is. Daarnaast zal de mogelijkheid om achterover te leunen in een comfortabele liggende positie met voldoende ruimte om je uit te strekken niet onopgemerkt blijven.

 

 

De stoelen zijn bekleed met crèmekleurig vlekbestendig leer met stikseldetails geïnspireerd op die van een auto. Ook zijn ze afgewerkt met een houten panelen dat vergelijkbaar is met het ontwerp van de Business Class. Dit alles is ontwikkeld om optimaal comfort en ondersteuning te bieden met zesvoudig verstelbare hoofdsteunen, kuitsteunen en voetsteunen. Reizigers komen ook andere zorgvuldige details tegen, zoals gemakkelijk bereikbare oplaadpunten in de stoel, een brede eettafel en een cocktailtafeltje aan de zijkant, evenals een opbergruimte.

Nog meer te ontdekken

Naast de Premium Economy Class, stelt Emirates ook haar gloednieuwe Boeing 777-300ER game-changer First Class suites, de Boeing 777 Business Class stoelen en de onlangs vernieuwde A380 OnBoard lounge tentoon, net als andere iconische producten waaronder de First Class Shower Spa en de nieuwste versie van de Economy Class stoelen. Voor zowel de Emirates A380 als de 777 Gamechanger producten, ontdekken bezoekers de nieuwe interieur afwerkingen, design details met het Ghaf boom motief en het vernieuwde champagne kleuren palet.

Veiligheid staat voorop

Bezoekers van de Emirates stand mogen alle producten op de stand zelf uitproberen. Alle stoelen en oppervlakken worden na elk gebruik gereinigd en ontsmet. In overeenstemming met de strenge gezondheids- en veiligheidsprotocollen van ATM, heeft de Emirates stand te allen tijde een beperkte capaciteit om te zorgen voor een gepaste afstand tussen de bezoekers terwijl ze de producten verkennen.

 

 

Bezoekers kunnen ook hun kennis over Emirates testen via een interactieve uitdaging van 60 seconden die op een touchscreen op de stand wordt afgespeeld. De Emirates-stand bevindt zich in Hal 3 standnummer ME3310 bij ATM.

 

 

 

 

 

Comments are closed.