Ongerept Kroatië rond Brač en andere mediterrane bestemmingen

Voor vakantiegangers en levensgenieters die op zoek zijn naar het ultieme Kroatische avontuur heeft Sunsail goed nieuws. De globale aanbieder van zeilvakanties voor zowel beginnende als ervaren schippers lanceert een nieuwe flottielje rond het Dalmatische eiland Brač, met als eerste vertrekdatum 10 juli 2021.

Prachtig zeilen

Prachtig zeilen tegen een cultuur- en natuurrijk decor; dat is een zeilvakantie op de Dalmatische Zee. Een flottielje is bovendien een unieke mix van onafhankelijkheid en gezelligheid, met zo veel of juist zo weinig ondersteuning en routetips als gewenst.

 

Lees ook dit artikel: Wandelen op de Balkan

 

Als hoogste en grootste van de Kroatische eilanden biedt Brač onvergetelijke panorama’s met een rijkdom aan wijngaarden aan de kust. Reizigers ervaren Kroatië zoals het ooit was, tijdens een bezoek aan machtige oude forten (gebouwd van dezelfde lokale steen waar ook het Witte Huis in Washington D.C. uit opgetrokken werd), zeiltochten over turkooisblauw water en de beste keuken die de Dalmatische kust te bieden heeft.

Enkele hoogtepunten van de Brač flottielje:

  • Gin-tonicfeest te midden van de karakteristieke wittesteenhuizen
  • Spannende snorkelspots en charmante stranden
  • Talrijke mogelijkheden voor watersport, inclusief kajakken, SUP-boarden en duiken
  • Moderne, bruisende steden met een gezellig nachtleven
  • Cocktailwedstrijd en rakija-proeverij – met schnaps, grappa of likeur – door Little Venice
  • Heuvelachtig gebied, perfect voor wandelaars, fietsers en mountainbikers
  • Een bezoek aan de mooiste plekken van het vaargebied, waaronder Jelsa op het eiland Gvar, een pittoresk dorp omringd door heuvels en stranden
  • Bijbootrace met prijsuitreiking

 

Dit zijn de hotspots van Kroatië

Download nu handige tips over Kroatië. Alleen vandaag gratis te downloaden!

"*" geeft vereiste velden aan

 

Een flottielje is ideaal voor families, groepen, koppels en solozeilers, en biedt een informele en zorgeloze vakantie op het water. Er wordt gezeild in gezelschap van andere boten (met alle mogelijkheid voor onafhankelijke routekeuzes) onder formele begeleiding van een vlaggenschip. Aan boord is een monteur, schipper en gastvrouw of -heer, voor ondersteuning en advies rond de klok. Zeilen met een flottielje is een eenvoudige manier om laagdrempelig van een heerlijke zeilvakantie te genieten, met nuttige dagelijkse briefings en een zorgvuldig samengestelde vaarroute, zodat zeilers het meeste halen uit de gekozen vaarbestemming. Niet-zeilers begroeten een schipper van Sunsail aan boord, die het reilen en zeilen uit handen neemt.

 

 

Arie Tollenaar, marketingmanager van Sunsail voor de Benelux zegt: “We zijn erg blij om onze nieuwste vakantie aan het zeilend publiek te mogen voorstellen. De Brač flottielje is een echt avontuur, ideaal voor beginnende zeilers maar ook zeker spannend genoeg voor ervaren schippers. Zorg ervoor dat Kroatië op je vakantielijst staat voor 2021 en boek je zeilboot: ze gaan hard momenteel.

We willen – juist nu – dat onze klanten bij Sunsail veilig vakantie vieren, en we hebben alles in het werk gesteld om te voldoen aan afstandsregels en hygiëne. Daarom hanteren we op al onze bases veiligheidsmaatregelen om klanten en medewerkers te beschermen. Wij hopen bovendien dat dankzij onze flexibele boekingsopties onze klanten met vertrouwen de zeilen hijsen. Ons doel is en blijft: eersteklas zeilboten bieden voor een onvergetelijke zeilervaring die leuk, spannend maar vooral ook veilig is.”

Boek en reis met vertrouwen

Om klanten enige onzekerheid voor een vakantie weg te nemen, heeft Sunsail zijn boekingsvoorwaarden gewijzigd. Het verschuiven van een geplande vakantie is nu een stuk gemakkelijker. Het bedrijf heeft eveneens een set begrijpelijke veiligheids- en hygiënemaatregelen ingevoerd. Boekingen voor flottieljes of reguliere zeilvakanties gaan via telefoonnummer +31 (0) 10 414 54 54 of direct online op sunsail.nl.

 

 

 

 

 

Comments are closed.