Kom naar Tel Aviv-Yafo zodra je op vakantie mag

Tel Aviv-Yafo heeft verklaard er weer helemaal klaar voor te zijn om internationale toeristen te ontvangen. Ze beloven een veilige en exceptionele stadsbeleving voor zowel nieuwe als terugkerende bezoekers.

Internationale video campagne

In navolging van de toonaangevende COVID-19 vaccinatiecampagne en geplande heropening voor buitenlandse toeristen op 23 mei, heeft de stad een internationale video campagne gelanceerd met als titel “Tel Aviv – We’re Getting There.”

 

Lees ook dit artikel: Maak een roodtrip door Israël

 

De humoristische social media video campagne laat Tel Aviv-Yafo’s laatste voorbereidingen zien voor de terugkeer van bezoekers, inclusief een lifeguard die de zoutgraad van de zee perfectioneert, een schoonmaakster in een hotel die het chocolaatje op het kussen perfect positioneert en een bewaker in een museum die werkt aan zijn “ssst” techniek.

 

 

Tel Aviv-Yafo is de afgelopen weken en maanden weer helemaal teruggekeerd naar zijn levendige zelf. Alle toeristische bezienswaardigheden in de “Nonstop City” openden hun deuren en restaurants, bars, musea en theaters stroomden vol met inwoners van de stad.

Ron Huldai, burgemeester van Tel Aviv-Yafo: “Lieve toeristen, we hebben jullie gemist! Inkomend toerisme is een essentieel onderdeel van de identiteit van Tel Aviv-Yafo en ik ben blij dat ik jullie snel weer mag ontvangen. Naast de uitstekende culturele en culinaire ervaringen begrijpen wij als gevaccineerde stad meer dan ooit waar onze verantwoordelijkheden liggen. Jullie veiligheid en gezondheid zijn top prioriteit voor de hele toerisme industrie van de stad. Naast de internationale hoge standaard van servicelevels en hospitality, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie een fantastische tijd zullen hebben en weer veilig naar huis zullen terugkeren.

Sharon Landes-Fischer, CEO of Tel Aviv Global & Tourism: “Tel Aviv-Yafo, de Nonstop City, is ‘back in business’. Dankzij onze toonaangevende vaccinatiecampagne zijn we klaar om weer internationale bezoekers te ontvangen in onze stad. We zeggen COVID-19 vaarwel en zeggen ‘shalom’ en welkom tegen de terugkeer van de verschillende internationale talen die onze straten weer gaan vullen. We zien je graag snel in Tel Aviv-Yafo.”

Terwijl reizigers plannen maken voor hun eerste internationale reis na het coronavirus, begrijpt de stad heel goed dat gezondheid en veiligheid momenteel de hoogte prioriteit hebben bij het maken van die keuze.

Op dit moment is meer dan 80% van alle inwoners van Tel Aviv-Yafo die in aanmerking komt voor een vaccinatie volledig ingeënt tegen COVID-19, waardoor de stad veilige activiteiten en interacties kan aanbieden. Toegang tot hotels, restaurants, clubs en andere drukke attracties is gelimiteerd tot mensen die kunnen aantonen dat ze gevaccineerd zijn of een negatieve COVID-19 test kunnen overleggen.

Tel Aviv-Yafo is een stad waar je veel tijd buiten door zal brengen, met het hele jaar door een warm, mediterraan klimaat wat ervoor zorgt dat bezoekers kunnen genieten van alle outdoor attracties – inclusief een 14-kilometer lang wit zandstrand aan de Middellandse Zee, uitgestrekte boulevards en meer dan 300 dagen zon per jaar.

Om een goede afspiegeling te laten zien van de vele verschillende redenen waarom toeristen de stad bezoeken, heeft Tel Aviv-Yafo ook een Instagram filter gelanceerd die bezoekers aangeeft waarom zij een bezoek moeten brengen aan de stad. Van een strandvakantie tot histrorische bezienswaardigheden, van culinaire hoogstandjes tot cultuur, de filter laat alle verschillende aspecten van de stad naar voren komen. De filter kan hier gedownload worden:

Tel Aviv-Yafo had in 2019, voor de uitbraak van COVID-19, een recordjaar wat betreft toerisme met 3.8 miljoen overnachtingen in lokale hotels en een gemiddelde bezettingsgraad van 76%. Inkomend toerisme droeg $1.34 miljard bij aan de lokale economie in 2019. Volgens de gegevens van het Ministerie van Toerisme bracht bijna driekwart (74%) van alle internationale reizigers een bezoek aan Tel Aviv-Yafo in 2019.

De stad heeft in de tussentijd zeker niet stilgestaan en heeft het afgelopen jaar gebruikt om in een versneld tempo investeringen en upgrades door te voeren aan de de toeristische infrastructuur en beleving. Ondanks de reisbeperkingen zijn er in de stad vele nieuwe hotels geopend die het gat moeten dichten tussen vraag en aanbod. Naast de terugkeer van bezoekers vanuit de traditionele toerisme markten, kijkt de stad er ook erg naar uit om nieuwe groepen en individuele reizigers te ontvangen uit bestemmingen als de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrain en Marokko.

 

 

 

 

 

Comments are closed.