Reis je mee naar Spanje?

Om Spanje echt te leren kennen moet je verder willen kijken dan het heerlijke weer, de gastvrijheid, de uitgestrekte stranden en het voortreffelijke eten. Een reis naar Spanje is altijd een veelzijdig avontuur. Lees snel verder en meld je online gratis aan voor de online informatieavonden op 29 april, 6 mei & 12 mei van 19:30 tot 20:30 en maak kans op mooie prijzen.

Vrijheid, ruimte en elke dag een nieuwe kant van Spanje. Ontdek de cultuur, de natuur, gastronomie en de geschiedenis door mee te gaan op reis naar het hart van Spanje. Aan de hand van 5 culturele routes nemen we je tijdens 3 gratis informatieavonden mee om kennis te maken met een kant van Spanje die je wellicht nog niet kende.

Natuur

Maak een onvergetelijke reis langs oneindige landschappen en bezoek de mooiste meren, grotten en beschermde natuurgebieden.

Cultuur

Ontdek een fascinerend Spanje met werelderfgoed, pittoreske dorpjes en wereldberoemde archeologische vindplaatsen. Bezoek unieke festivals en maak kennis met de verrassende en gevarieerde Spaanse keuken.

Geschiedenis

Van de prehistorie tot de moderne tijd, de culturele routes in Spanje bieden allen vele historische hoogtepunten als gevolg van de verschillende beschavingen die door de eeuwen heen in het land hebben geleefd.

 

 

Culinair

Laat je betoveren door de gastronomie van Spanje. Proef de mooiste wijnen, verrukkelijkste kazen en laat je betoveren door de eeuwenoude tradities die de Spaanse keuken rijk is.

Informatieavonden voor consument én reisagent

Deze lente organiseert het Spaans Verkeersbureau 3 informatieavonden om iedereen kennis te laten maken met het Spanje buiten de gebaande paden. In een half uurtje praten ze je bij over de verschillende culturele routes die het land van noord naar zuid en van oost naar west doorkruisen. Maak kennis met het hart van de geschiedenis van Spanje, haar cultuur, prachtige natuur, gastronomie en natuurlijk de mensen.

 

 

Meld je gratis aan

Je kunt de bijeenkomst gratis bijwonen. De online bijeenkomsten van Spanje zijn in de avond en op je computer, iPad of mobiel te volgen van 19:30 tot 20:30. Dit zijn de data:

  • 29 april
  • 6 mei
  • 12 mei

Je kunt je hier gratis aanmelden. Bovendien maak je kans op het winnen van een van de prijzen die het Spaans Verkeersbureau elke avond weggeeft.

 

 

 

 

 

Comments are closed.