Vanaf 14 mei mogen we weer naar Griekenland reizen

De Griekse Minister van Toerisme heeft, in de persconferentie ‘Terug naar Griekenland’, aangekondigd ernaar te streven om op 14 mei open te gaan voor reizigers. Deze conferentie werd tijdens de ITB 2021 in Berlijn wereldwijd uitgezonden vanuit het Akropolis museum (zie foto hieronder). Dit zijn de plannen voor de opening.

Griekenland gaat open voor de volgende reizigers:

* Reizigers naar Griekenland die gevaccineerd zijn of reizigers die in het bezit zijn van een recentelijke negatieve COVID-19 test.
* Reizigers zullen, net als vorig jaar, ook willekeurig getest worden bij aankomst. Echter biedt Griekenland dit reisseizoen ook sneltests. Waardoor reizigers niet in quarantaine hoeven te wachten op de uitslag.
* Ook de kosten voor eventuele ziekenhuisopname of verblijf in coronahotel (wegens een positieve uitslag) neemt de Griekse overheid dit reisseizoen weer voor zich. Reizigers hoeven dus niet bang te zijn voor onvoorziene kosten tijdens het verblijf.

 

 

Wie een veilige vakantie zoekt in het paradijs hoeft niet verder te zoeken…. ‘All you want is Greece’.

 

 

Dit zijn de leukste hotspots in Griekenland

Download nu handige tips over Griekenland. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

 

 

 

 

 

Dit zijn de leukste hotspots in Griekenland

Download nu handige tips over Griekenland. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.