Onderweg – Alleen over het St. Olavspad

Vorige maand verscheen een gloednieuw boek dat naadloos aansluit bij het thema van de Boekenweek 2021: Tweestrijd. Onderweg is een reisboek en een openhartig en inspirerend verhaal ineen.

Camino van het noorden

Onderweg – Alleen over het St. Olavspad is het verslag van een solo-wandeling over ‘de Camino van het noorden’. Iedereen heeft z’n eigen redenen om te gaan pelgrimeren; auteur Francine Postma had de hare.

 

 

Want wat doe je als je uitgeput bent en stiekem genoeg hebt van het drukke gezinsleven? Je kunt bij de pakken neer gaan zitten, of je besluit een pelgrimstocht te lopen. Francine Postma deed het laatste, want er moest iets veranderen in haar leven. Ze liep in vijf weken in haar eentje het St. Olavspad, de 580 km lange wandelroute van Zweden naar Noorwegen. Onderweg ontmoette ze allerlei mensen, met wie ze inspirerende gesprekken voerde. Maar ze kwam vooral zichzelf tegen. Je leest niet alleen over haar schouder mee in haar dagboek. Het boek staat vol mooie fotografie, beschrijvingen van de wandeletappes en praktische tips.

Francine Postma (1972) is schrijver, journalist en pelgrim. Dit is haar eerste boek.
Onderweg – Alleen over het St. Olavspad

  • Verkoopprijs € 20
  • 216 pagina’s, 167×220 mm
  • ISBN 9789083014852

De foto’s in het boek werden gemaakt door Bonnita Postma, aangevuld met de eigen foto’s van Francine die ze maakte tijdens haar reis. De vormgeving is gedaan door Jelle F. Post.

 

 

Het boek is verkrijgbaar bij alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen of te bestellen in de webshop van FJORD.

 

 

 

 

 

Comments are closed.