Meer ruimte en privacy in Emirates Economy Class

Amsterdam, 1 maart 2021 – Reizigers in de Economy Class van Emirates kunnen nu gebruik maken van extra persoonlijke ruimte en privacy aan boord met de mogelijkheid om tot drie lege aangrenzende stoelen te kopen op hun vlucht. Deze stoelen worden aangeboden aan alle Economy Class passagiers met een bevestigde boeking en kunnen worden bijgeboekt bij de incheckbalie op de luchthaven voor vertrek, afhankelijk van beschikbaarheid.

De kosten variëren van € 45 tot € 135 per stoel, exclusief bijbehorende toeslagen.

Meegaand met huidige wensen en behoeftes

Emirates heeft deze nieuwe service geïntroduceerd naar aanleiding van feedback van haar passagiers en speelt in op behoeften van reizigers die op zoek zijn naar extra privacy en ruimte in de Economy Class. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koppels die de hele rij voor zichzelf willen, ouders die reizen met een baby, of degenen die graag meer ruimte willen tijdens de pandemie.

Actuele stoelopties

Naast de nieuwe optie voor lege stoelen, biedt Emirates momenteel een verscheidenheid aan stoelproducten voor Economy Class passagiers om hun favoriete stoel te kiezen op basis van hun reisbehoeften:

 

 

– Extra beenruimte: zitplaatsen op de exit-rij die extra ruimte bieden, maar aan bepaalde veiligheidsvoorschriften zijn verbonden;
– Twin seats: zitplaatsen in een rij van twee achterin de Boeing 777 van Emirates, en op het bovendek van de A380 van Emirates;
– Preferred seats: zitplaatsen in het voorste cabinegedeelte en op het bovendek van de A380;
– Regular seats: alle overige Economy stoelen.
– Korting op extra bagage

 

 

Emirates heeft ook royale kortingen op overbagagetarieven geïntroduceerd om passagiers die vliegen voor essentiële doeleinden te ondersteunen bij het vervoeren van hun benodigde bagage. Deze kortingen variëren van 35% tot 60% op de gebruikelijke tarieven, afhankelijk van de sector en moeten vooraf worden geboekt tot 4 uur voor vertrek van de vlucht via emirates.com of secundaire kanalen

SUBTITEL

4eALINEA

Amsterdam, 1 maart 2021 – Reizigers in de Economy Class van Emirates kunnen nu gebruik maken van extra persoonlijke ruimte en privacy aan boord met de mogelijkheid om tot drie lege aangrenzende stoelen te kopen op hun vlucht. Deze stoelen worden aangeboden aan alle Economy Class passagiers met een bevestigde boeking en kunnen worden bijgeboekt bij de incheckbalie op de luchthaven voor vertrek, afhankelijk van beschikbaarheid. De kosten variëren van € 45 tot € 135 per stoel, exclusief bijbehorende toeslagen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.