Ontspannen in Deense stijl met het geluid van LEGO® steentjes

Mindful bezig zijn krijgt een nieuwe dimensie met ‘LEGO® White Noise’. De afspeellijst, met LEGO steentjes in de hoofdrol, is samengesteld uit een serie herkenbare geluiden die de iconische steentjes maken wanneer ze in elkaar worden geklikt of door elkaar worden gehusseld. Onze favoriet? “Op zoek naar die ene”, terwijl we in gedachten wegdromen over een vakantie naar Denemarken.

Afspeellijst

De afspeellijst is bedoeld voor een moment van ontspanning te midden van ons drukke bestaan. Iedereen die wel eens met LEGO heeft gespeeld kent de unieke geluiden. Om dit om te zetten naar een afspeellijst, hebben LEGO ontwerpers met ruim 10.000 steentjes geëxperimenteerd, op zoek naar de perfecte geluiden die je helpen te ontspannen. Het resultaat van deze Deense creativiteit is een lijst van 7 nummers die elk 30 minuten duren.

 

 

Nummers als ‘It All Clicks’, het geluid van twee steentjes die in elkaar worden geklikt en ‘The Waterfall’, het geluid van duizenden stenen die als een waterval over elkaar heen vallen: die typische bouwgeluiden. Onze persoonlijke favoriet ‘Searching for the One (Brick)’, de eindeloze zoektocht naar dat ene LEGO steentje.

 

 

‘LEGO® White Noise’ wordt op 15 verschillende muziekstreamingdiensten aangeboden, waaronder Spotify en iTunes. Op LEGO.com is de afspeellijst gratis te beluisteren. Het is gelanceerd als ondersteuning bij de nieuwe Botanical Collection. Het enige geluid dat wij nog missen is die van ouders zodra zij op een steentje gaan staan…

 

 

 

 

 

Comments are closed.