Emirates verbetert reiservaring met contactloze self-service check-in kiosken

De self-service check-in en bagage drop-off kiosken van Emirates op Dubai International Airport (DXB), die vorig jaar september zijn geïntroduceerd, zijn nu contactloos geworden en maken veilig en comfortabel reizen voor passagiers vanuit Dubai mogelijk.

Contactloze service

De 32 self-service bagage drop-off machines en de 16 self-service check-in kiosken kunnen volledig worden bediend met mobiele apparaten zonder de schermen aan te hoeven raken; dit zorgt voor een veilige en gemakkelijke ervaring op de luchthaven. Via de kiosken kunnen reizigers zelf hun check-in in orde maken, hun instapkaart ontvangen, zitplaatsen aan boord kiezen en hun bagage afgeven. Er zijn ook nieuwe diensten toegevoegd waarmee passagiers voor aanvullende aankopen, zoals extra bagage, direct bij de kiosken kunnen betalen.

 

 

Verbeterde reiservaring

De self-service check-in kiosken, geplaatst in de Economy check-in zone in Terminal 3, vormen een aanvulling op de balies die bemand worden door Emirates check-in werknemers om de wachttijd voor reizigers tijdens piekperiodes te verminderen en de ervaring in Dubai te verbeteren. De service is nu beschikbaar voor passagiers die naar vrijwel alle bestemmingen reizen, behalve naar de VS, Canada, China, India en Hong Kong vanwege de extra veiligheidsmaatregelen van deze bestemmingen. Meer kiosken zijn gepland voor de First en Business Class check-in zone.

Biometrische gezichtstechnologie

Emirates heeft alles in werk gesteld om een slimme contactloze reis voor haar passagiers te creëren. Reizigers kunnen er ook voor kiezen om het geïntegreerde biometrische pad te gebruiken om zich efficiënt door DXB te kunnen verplaatsen. Door gebruik te maken van de nieuwste biometrische gezichtstechnologie, checken Emirates passagiers in voor hun vlucht, vullen ze de immigratieformaliteiten in, gaan ze de Emirates Lounge binnen en kunnen ze aan boord van hun vluchten komen door simpelweg een wandeling over de luchthaven te maken.

Contactloze service aan boord

De Emirates app kan ook worden gebruikt om een afspeellijst te maken met keuze uit meer dan 4.500 kanalen van het inflight entertainmentsysteem ice en deze vervolgens te synchroniseren met de persoonlijke schermen aan boord. In de komende maanden zullen passagiers ook in staat zijn om de schermen te besturen via hun persoonlijke apparaten.

 

 

Bekijk een video met meer informatie over de nieuwe contactloze services op DXB en aan boord:

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.