De STOX Energy Socks zijn onzichtbare beauty accessoires

De high-tech compressiesokken van STOX zorgen ervoor dat je benen slank en spatader vrij blijven. De sokken verminderen vocht en zwellingen in de benen, je zult minder vermoeid zijn en je fitter en gezonder voelen wat zal resulteren in een stralende jij!

Wetenschappelijk bewezen

Het is wetenschappelijk bewezen dat het dragen van compressiesokken helpt bij negatieve gezondheidsproblemen veroorzaakt door langdurig zitten. Dankzij het stimuleren van de bloedsomloop wordt er gezorgd voor een maximale zuurstofcapaciteit van de spieren en afvalstoffen worden sneller afgevoerd waardoor je ook een energiek gevoel zult ervaren in de benen.

 

 

STOX is in 2015 opgericht en ontstaan vanuit de vaatchirurgie, waar een grote vraag was naar een nieuwe innovatieve speler die een comfortabeler en beter geprijsde compressie sok op de markt kon brengen. Na diverse testen en onderzoeken bleek de medische technologie van deze producten ook zeer gewenst onder sporters en personen met staande beroepen. Om deze doelgroepen ook te kunnen bereiken heeft STOX deze medische technologie in sokken en kleding van de meest innovatieve materialen laten verwerken en van een modern design voorzien.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.