STOX Energy Socks sluit driejarig partnership met Koninklijke Wandel Bond Nederland

Vanaf 1 januari 2020 is STOX Energy Socks, leverancier van compressiesokken, official supplier van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het driejarig partnership van STOX en KWBN is erop gericht wandelen voor nog meer mensen aantrekkelijk te maken. Door het aanbieden van evenementen, training en begeleiding en informatie over paden, routes en reizen zorgt KWBN voor passend aanbod voor iedere wandelaar. Met STOX Energy Socks als partner ontzorgen de organisaties de wandelaar ook op het gebied van materiaal.

Klachtenvrij bewegen

Wouter de Keizer (CEO STOX Energy Socks): “STOX maakt high performance sokken (compressiekousen), die de bloedsomloop stimuleren en tevens afvalstoffen sneller vanuit de benen afvoeren. Hierdoor voel je je fitter en vitaler en voorkom je blessures en spierpijn. Wij produceren al onze producten in Italie. Wij richten ons daarbij ook heel specifiek op de wandelmarkt. Uit onderzoek blijkt dat wandelen de snelst groeiende sport in Nederland is. KWBN staat met meer dan 1 miljoen wandelaars in contact. Als autoriteit kent zij als geen ander de behoeftes van wandelaars in Nederland. Voor ons is een partnership dan ook een logische keuze.”

 

 

Paul Sanders (directeur-bestuurder KWBN) vult aan: “Het is onze missie wandelaars in Nederland optimaal te laten genieten om hen zo gezonder, fitter en vitaler te maken. Ook in het kader van het bevorderen van een gezonde leefstijl en preventie hebben wij als KWBN een maatschappelijke rol. Daarin past deze samenwerking met STOX Energy Socks heel goed. Met ons partnership dragen we samen bij aan een fitter en vitaler Nederland”.

Comfortabel

“Als official supplier van KWBN willen we de wandelaars inspireren en informeren hoe compressiesokken van STOX het wandelen comfortabeler maken”, vervolgt De Keizer. “En hoe comfortabeler, hoe meer plezier in het wandelen en hoe groter de kans dat mensen meer gaan bewegen!” Het beeld dat compressiesokken met name bedoeld zijn voor topsporters helpt De Keizer graag de wereld uit. “Dat is echt een fabeltje. Voor alle wandelaars in Nederland – zowel de beginnende wandelaar als de sportwandelaar – maakt het dragen van STOX compressiesokken het wandelen leuker.”

 

 

Het is de missie bij STOX, iedereen te ondersteunen en fit en vitaal te laten voelen. Met hun product combineren ze 2 onze passies: design en gezondheidstechnologie. Door de bewezen medische technologie van degressieve compressie in onze STOX sokken te bouwen, wordt de bloedcirculatie in de benen bevorderd. De hoge, geleidelijke druk geeft je extra ondersteuning en voorkomt het gevoel van ‘zware’ benen en pijnlijke opgezwollen benen en voeten. Met gevoel voor stijl en comfort, hebben ze dit medische product omgetoverd in een uiterst comfortabele en stijlvolle sok

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.