Dit is een hippe winterjas voor je dagelijkse wandeling

Het is goed om veel in beweging te blijven. Vooral nu. Steek daarom elke dag je neus buiten de deur en zorg dat je lekker warm blijft. Bijvoorbeeld met deze prachtige winterjas Glamorize II van Dare 2b. Het jack is voorzien van een luxe metalen badge en twee steekzakken met ritstrekkers die afgezet zijn met Swarovski-kristallen.

De hippe winterjas is wind- en waterdicht en tevens erg goed ademend. Hij heeft een afneembare capuchon met een rand van imitatiebont. Je sluit de jas met een enkele ritssluiting met aan de binnenkant een stormflap. De linkermouw heeft een kleine zak voor je betaalpas. In de binnenzak met ritssluiting vind je een speciaal mediavak waar je je oordopjes doorheen kunt halen.

Extra bescherming tegen alle weersomstandigheden

De Glamorize II is voorzien van gesealde naden en sneeuwvangers om je extra te beschermen tegen alle weersomstandigheden en een eventuele duik in de sneeuw. De binnenmanchetten in de mouwen zijn elastisch. De jas dankt zijn warmte aan de high loft polyester isolatie. Door de ARED 8.000 stof is de jas waterdicht tot een waterkolom van 8.000 mm. Kortom, met deze luxe, functionele winterjas ga je zelfbewust, hip en trendy de deur uit.

 

 

De Dare 2b Glamorize winterjas is verkrijgbaar in meerdere kleuren bij sportwinkels en webshops. Materiaal: 100% polyester. Consumentenadviesprijs € 190.

 

 

Dare 2b staat bekend als een gewaagd, recht-door-zee en vooruitstrevend multisportmerk in winterkleding. De collectie bestaat uit ski- en snowboardkleding en -accessoires: van jassen en broeken tot helmen en tassen. Het merk heeft een gevarieerd aanbod met vele opvallende prints, maar ook in neutrale kleuren. Het zelf ontwikkelde ARED membraan is waterdicht tot een waterkolom van 5.000 oplopend tot 20.000 mm. De producten van Dare 2b zijn van hoge kwaliteit waardoor het merk volop gedragen wordt tijdens de wintersport.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.