Hier vind je pistes zonder einde en sneeuwgarantie

Aan de achterzijde van het Ötztal troont een van de meest exclusieve en sneeuwzekerste skigebieden van de Alpen. Sneeuwzeker omdat de zonnige pisten op een hoogte tussen 1.800 en 3.080 meter in het berglandschap glooien. Exclusief omdat moderne bergliften de wintersporters makkelijk en zonder wachttijden naar de vertrekpunten van hun belevenisvolle afdalingen brengen. Zelden genieten skiërs van zoveel plaats voor hun schreden. Tot april kunnen skiërs, snowboarders en freeriders genieten van optimale omstandigheden. Fijn voor op je wenslijst.

Dynamische prijzen voor de skipas

Met een nieuw, dynamisch prijsmodel voor skipassen voelt Obergurgl-Hochgurgl de actuele trend aan. Wie tot vijf dagen voor zijn vakantie een skipas aankoopt in de online shop, profiteert van prijzen die tot 20 procent voordeliger zijn – hoe vroeger, hoe voordeliger. Het loont om enkele weken voor de start op de piste een skiticket met enkele kliks aan te kopen. Met de aangeboden annuleringsverzekering worden alle skipassen tot vijf dagen voor de eerste skipasdag terugbetaald.

 

 

Het Alpen-Wellness-Resort Hochfirst ligt, omgeven door een imposant bergdecor, direct aan de skipiste in Obergurgl. In het winterseizoen 2021 start het Wellness- en fijnproevershotel met nieuwe 2-persoonskamers “Spiegelkogl” en Mountain-suites die de lifestyle in de Alpen nogmaals op een hoger niveau brengt. Het Hochfirst Beauty- & Spa gedeelte straalt met nieuwe glans. Hier zijn vijf nieuwe behandelingsruimtes ontstaan. In de uitgelezen ambiance met sierlijk interieur krijgt de gast ook een ruimtelijk feel good-gevoel bij exclusieve schoonheidsbehandelingen van Sisley Paris & Ligne ST Barth en bij massages.

 

 

De ruime “Alpen Spa” opent op 1.500 m² een exclusief wellness- en spalandschap met verwarmende saunawerelden en deugddoende rustzones. Binnen- en buitenbaden in het zicht van de besneeuwde bergtoppen zorgen voor een prikkelende combinatie van binnen en buiten. De hele dag is de toewijding aan uitgelezen lekkernijen en dranken merkbaar. ‘s Avonds verwent het keukenteam in het restaurant met een uitstekend 6-gangen fijnproeversmenu dat nuchterheid creatief interpreteert en in de prachtig gedekte ruimtes voor uiterst aangename verrassingen op het verhemelte zorgt. In de wijnkelder van het hotel rusten uitgelezen exemplaren uit de beste wijngebieden ter wereld. De exclusieve vinotheek “Santé” biedt de stijlvolle omlijsting voor wijnproeverijen met de sommelier of voor exclusieve privé-diners met fondue of fijnproeversmenu. De “Gourmetstube Hochfirst” is met 3 koksmutsen door Gault&Millau 2020 bekroond.

Toplocatie voor gezinnen

Direct achter het Hochfirst kunnen kinderen op het beginnersterrein op speelse wijze leren skiën met hun skimonitors. De volledige dagbegeleiding door de kinderskischool Obergurgl geeft ouders de mogelijkheid om ten volle van het fantastische skigebied te genieten of te ontspannen in de exclusieve “Alpen Spa”. Ook de verzamelplek van de skischool bevindt zich direct achter het hotel. In de “Hochfirst Kids Club” wacht een afwisselend programma met liefdevolle begeleiding op de allerkleinsten.

Ook wie niet op ski’s vanaf de berg naar het dal slingert, komt in Obergurgl tot rust in de krachtige bergnatuur: bij het langlaufen, winterwandelen, skitochten, rodelen, schaatsen en wandelen op sneeuwschoenen. Sportieve wintergasten kunnen op 12 kilometer langlaufloipe op klassieke en skatingtrajecten, hoogte en trainingsloipen hun conditie testen. Op slechts drie minuten van Hochfirst start u met uw langlaufbelevenis. De skischool Obergurgl biedt langlaufcursussen aan. Rond Overgurgl verleiden 12 kilometer winterwandelpaden tot romantische wandelingen door het berglandschap in de diepe sneeuw. De Ötztaler Alpen zijn een echt paradijs voor skitochtenmakers. Uitdagende routes wachten op de professionals, de beginners kunnen op eenvoudigere routes in de Alpenwereld snuisteren. Een drie kilometer lange, bochtenrijke natuurlijke rodelbaan gaat van het bergstation naar het dal van de Hochgurglbahn.

 

 

 

 

 

Comments are closed.