Ikos Resorts kondigt opening van Ikos Andalusia aan

​​Ikos Resorts, het beste luxe all inclusive hotelmerk ter wereld* is klaar om de gasten in 2021 opnieuw te verwelkomen in de Ikos-wereld van vrijheid en veiligheid. Na de succesvolle introductie van het Infinite Care Protocol™ in 2020, met geen enkel geval van Covid-19 onder de gasten, opent Ikos Resorts in april 2021 voor het eerst de deuren van Ikos Andalusia in Spanje met dezelfde eersteklas maatregelen op het gebied van veiligheid.

Samen met Football Escapes start Ikos Resorts in Ikos Andalusia een professioneel aanbod van voetbaltrainingen op voor kinderen. En om de gasten hun droomvakantie in 2021 te laten plannen met een gerust hart, biedt Ikos Resorts uitgebreide, flexibele annulatiemogelijkheden.

Opening van Ikos Andalusia

Ikos Resorts brengt zijn bekroonde luxe all-inclusive concept naar de Costa Del Sol met de opening van Ikos Andalusia op 1 april 2021. Het vijfsterrenresort is de vijfde aanwinst voor de groep, voor het allereerst buiten Griekenland. Het gloednieuwe resort met 411 luxueuze kamers en suites ligt aan de rustige kust van Playa de Guadalmansa en is een weelderige oase van luxe en rust met meer dan 21 hectare prachtige tuinen en kilometerslange gouden zandstranden. Zoals in alle Ikos Resorts genieten gasten 24/24 roomservice binnen de luxe all-inclusive formule en worden ze verwend met beautyproducten van Anne Semonin Paris op de kamer.

 

 

AMet maar liefst zeven restaurants brengt Ikos Andalusia een uitgebreid culinair aanbod met de beste gerechten van over de hele wereld, samengesteld door Michelin sterrenchefs, en keuze uit 300 wijnen geselecteerd door de Ikos Sommelier. Dankzij het innovatieve Local Discovery aanbod van Ikos kunnen gezinnen er een hele dag op uit trekken met een MINI auto om de omgeving te verkennen, kunnen ze gratis de beste musea in Malaga te bezoeken of kiezen voor de Dine-out optie en uit eten gaan in een lokaal en authentiek restaurant, zonder extra kosten. Alles is er om het hele gezin een topvakantie te laten beleven zoals zeven zwembaden, goed voor 4.000m2 waterplezier. Voor elke leeftijd zijn er aangepaste ontspanningsactiviteiten en in de Kids Club kunnen kinderen zich helemaal uitleven dankzij een reeks creatieve en educatieve activiteiten.

 

 

In samenwerking met Football Escapes start Ikos Resorts het komende seizoen in Ikos Andalusia met voetbaltrainingen voor kinderen onder de deskundige begeleiding van voormalige Premier League-spelers. De eerste voetbalcursus gaat door tijdens de paasvakantie van 12 tot en met 16 april 2021 onder leiding van Robbie Keane, voormalige spits bij Tottenham Hotspur. Tijdens de zomervakantie staat een volgende boeiende cursus gepland van 26 tot en met 30 juli 2021 met de voormalige Premier League spits Bobby Zamora en de populaire voetbal freestyler Billy Wingrove.

Kinderen van alle niveaus tussen 5 en 15 jaar oud, hebben de mogelijkheid om hun balvaardigheden bij te schaven met als prachtige achtergrond Ikos Andalusia. Gedurende 5 dagen krijgen ze dagelijks twee uur voetbaltraining, terwijl hun ouders hen aan de zijlijn kunnen aanmoedigen. Elk kind dat zich inschrijft voor de cursus krijgt een Football Escapes uitrusting met een gepersonaliseerd T-shirt, voetbalshort en -sokken en na afloop ook een medaille en een gesigneerd diploma.

Vernieuwde kindermenu’s en spa behandelingen

Ook voor 2021 streeft Ikos Resorts ernaar om de allerhoogste verwachtingen te overtreffen. Zo worden de kindermenu’s in alle resorts zorgvuldig vernieuwd om ze nog aantrekkelijker te maken. Dit alles met een focus op gezonde ingrediënten en afgewerkt met een aanlokkelijke presentatie. Voor het nieuwe seizoen wacht een gloednieuwe ijskar de gasten op met verrukkelijke ijsjes bij de zwembaden en de Mini Disco voor een deugddoende verfrissing.

En voor wie op zoek is naar de ultieme ontspanning, bieden de Ikos Spa’s naast nieuwe signatuur behandelingen ook nieuwe behandelingstechnieken zoals CoolLifting, BodyBrush en Cupping. Ook worden nieuwe behandelingen gecreëerd door Anne Semonin Paris geïntroduceerd zodat de gasten zich heerlijk kunnen laten verwennen door het ervaren team van therapeuten.

Een zorgeloze vakantie in alle veiligheid

In 2020 introduceerde Ikos Resorts het Infinite Care Protocol™ om het algemene welzijn en de veiligheid van de gasten te garanderen. Het Infinite Care Protocol™ omvat strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zoals nauwgezette desinfecteringsprocedures, ‘Zero Touch’ technologie en diensten, Covid-19-testen voor werknemers en gasten, thermische metingen en 24/24 uur medische ondersteuning. De nieuwe maatregelen zorgden voor een veilige plek en een Covid-vrij seizoen, met geen enkel geval van Covid-19 bij de duizenden gasten die in 2020 bij Ikos Resorts verbleven. Ook in 2021 staan de gasten zorgeloze momenten te wachten onder de zon in de Ikos-wereld van vrijheid en veiligheid, samen met een uitzonderlijke klantgerichtheid, de luxe all-inclusive en de elegantie en stijl van de Ikos Infinite Lifestyle.

Reserveren met alle flexibiliteit

Ikos Resorts wil zijn gasten hun droomvakantie laten plannen met een gerust hart en biedt uitgebreide, flexibele annulatiemogelijkheden voor alle directe boekingen. Het team van ervaren holiday advisors staat klaar om klanten te helpen bij elke stap van het boekingsproces en ervoor te zorgen dat ze kunnen genieten van flexibele opties om het verblijf om te boeken, te verlengen of te wijzigen.

In het geval van nieuwe reisbeperkingen of andere aankondigingen die een invloed hebben op de mogelijkheid om te reizen, zullen de Ikos Resorts holiday advisors nauw samenwerken met de klanten om eventuele wijzigingen te maken aan de boeking en ze te assisteren bij het verschuiven van de reisdata of het aanpassen van het verblijf waar dat mogelijk is.

Tot het einde van de maand januari biedt Ikos Resorts sterke vroegboekkortingen tot 30% voor alle nieuwe boekingen. Om gasten gemoedsrust te geven zijn flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

 

 

 

 

 

Comments are closed.