Dit is een ideaal jack voor freeriders

Het nieuwe Vassi Gore-Tex Pro Jacket is onderdeel van de professionele freeride-collectie van Haglöfs. De jas is speciaal ontworpen voor off-piste skiërs. Hij is gemaakt van de nieuwste generatie weerbestendig en waterdicht materiaal: 40D GORE-TEX Pro Most Breathable. Top of the bill.


Het is een ideale jas voor de ruige, barre winteromstandigheden in het noorden van Scandinavië met intense windstoten en vrieskoude temperaturen. En natuurlijk voor alle skigebieden in Europa. De jas is uitgerust met veel handige zakken, ventilatie en een sneeuwvanger voor de diepe-sneeuw-tochten.

Volledig uitgerust ski-jack

De jas is uitgerust met twee zakken met ritssluiting voor – zo geplaatst dat ze een heupgordel niet hinderen -, twee borstzakken, een klein vakje achter de ritssluiting met vast brildoekje en een skipaszakje op de mouw. Handig zijn de twee open mesh binnenzakken.

 

 

Verder heeft de jas een drievoudig verstelbare, helm-compatibele capuchon, een tweewegs waterdichte Vislon-ritssluiting, lasergesneden schuinlopende ventilatieritsen en een ingebouwde RECCO-reflector. De ruime manchetten zijn verstelbaar met klitteband voor comfort bij het dragen van handschoenen. De prachtige collectie is gemaakt door skiërs voor skiërs.

 

 

Het Haglöfs Vassi Gore-Tex Pro Jacket is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij outdoorwinkels en webshops. Gewicht: 681 gram (maat L). Consumentenadviesprijs € 650.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.