Een ski-jack voor echte waaghalzen

Met de nieuwe Edge Out van Dare 2b heb je de ideale ski-jas om de rand van het maximaal haalbare op te zoeken. Of je nu een alpineskiër bent of met een snowboard naar beneden gaat, dit jack geeft je het perfecte gevoel. Dat is te danken aan het 360 graden stretch materiaal met AEP Kinematics Technologie dat een superieure bewegingsvrijheid geeft.

Het Edge Out Black Label Ski Jacket voor heren biedt je ongelooflijk veel comfort en warmte. De ARED V02 20.000 Stretch stof en de getapete naden zorgen ervoor dat de jas ademend en waterdicht tot een waterkolom van maar liefst 20.000 mm. De mouwen zijn voorzien van inwendige stretchmanchetten met duimlussen zodat er geen koude lucht en sneeuw binnenkomt.

 

 

De rits heeft aan de bovenkant een bescherming zodat je kin er niet tussen kan komen. Bij de onderarm zit een rits voor ventilatie als je het warm krijgt tijdens het skiën. De jas heeft een borstzak met een verticale rits en twee handzakken. Twee binnenzakken met rits zorgen ervoor dat je zowel je telefoon als je portemonnee veilig op kan bergen en bij je kan houden.

 

 

Door de High loft polyester insulation wordt een luchtzak gecreëerd die meer warmte vasthoudt zonder de jas zwaarder te maken. Mocht het te warm zijn dan kan je de sneeuwvanger uit de jas halen voor wat meer comfort. Kortom, de Edge Out is een ideale jas voor waaghalzen, om te laten zien wat je zowel on- als off-piste kunt bereiken.

Informatie

De Dare 2b Edge Out Black Label ski-jas voor mannen is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 300.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.