André Kuipers plant laatste bloembollen in Keukenhof

Alle 7 miljoen bloembollen zijn geplant in Keukenhof en het aftellen naar de opening op 20 maart 2021 is begonnen! André Kuipers hielp gisteren een handje mee en heeft zijn eigen ‘Andre Kuipers’ tulp geplant.

De bloembollenvelden vanuit de lucht

André Kuipers zag de aarde tijdens zijn ruimtereis vanuit de lucht. De Bollenstreek valt op door de prachtig gekleurde bloembollenvelden. Door het delen van een satellietfoto van de bollenvelden en Keukenhof konden de volgers van Kuipers op Instagram in het voorjaar van 2020 genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen.

 

 

Keukenhof kijkt vol vertrouwen vooruit naar 2021”, aldus Bart Siemerink, directeur van Keukenhof. In het voorjaar staat Keukenhof weer prachtig in bloei. Het is bijzonder om de kleurrijke Bollenstreek op satellietbeelden te zien en we kunnen niet wachten om het park weer aan bezoekers te laten zien. En die bezoekers zien een park dat net zo mooi is of zelfs nog mooier dan voorgaande jaren.”

 

 

André Kuipers plantte met plezier de laatste bollen voor de winter invalt. ‘Ik kijk uit naar het voorjaar waarin de natuur zich weer op haar mooist kan presenteren in Keukenhof.” Elke lente staan in Keukenhof gedurende 8 weken miljoenen voorjaarsbloembollen in bloei in een park van 32 hectare. Ook zijn er meer dan 20 spectaculaire bloemenshows en verrassende inspiratietuinen. Keukenhof is in 2021 geopend van 20 maart tot en met 9 mei.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.