Er is nu een heuse Oliebollenbar in Amsterdam

Creatief bureau Tosti Creative en brouwerij Two Chefs Brewing openen morgen 10 december De Oliebollenbar. De eerste oliebollenbar waar je bier-oliebollen kunt afhalen, zoals de ‘B*ck off Bol’ en de ‘Funky Falcon Bol’. Voor de kleintjes is er de speciale, alcoholvrije ‘0.bol’. Tot en met 31 december staat De Oliebollenbar aan de Berlagebrug in Amsterdam.

Vers gebakken

In samenwerking met brouwerij Two Chefs Brewing, opent creatief bureau Tosti Creative deze maand De Oliebollenbar. Aan de Berlagebrug, ter hoogte van de Ringdijk, vind je vanaf morgen de eerste bar waar je geen vers getapte biertjes, maar vers gebakken oliebollen kunt afhalen. “We vinden het leuk om mensen door creativiteit te verrassen. Dat is alleen in deze tijd wel een uitdaging. Daarom vonden we het belangrijk om in december nog iets tofs te doen, zodat we niet vergeten om ook nog plezier te maken. Extra leuk dat dit in een mooie samenwerking met Two Chefs Brewing kan.”, aldus Roby Hormis van Tosti Creative.

Marc Galestien van Two Chefs Brewing & Roby Hormis van Tosti Creative

Marc Galestien van Two Chefs Brewing & Roby Hormis van Tosti Creative

B*ck Off Bol

Op het menu van De Oliebollenbar vind je oliebollen die gemaakt zijn met verschillende bieren van de Amsterdamse brouwerij Two Chefs Brewing. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de frisse Funky Falcon Bol of een wat zwaardere bock-variant, de B*ck Off Bol. Ook aan een kidsproof-variant is gedacht en kunnen de kleintjes smullen van een alcoholvrije ‘0.bol’. “Two Chefs is continu op zoek naar lekkere en spannende smaakcombinaties, die niet alleen passen bij ons bier, maar ook vernieuwend zijn. Deze bier-oliebollen laten mooi de veelzijdigheid van bier zien. Het is niet alleen heerlijk om te drinken, maar ook lekker om mee te koken of bakken – bijvoorbeeld tijdens de feestdagen!”, aldus Marc Galestien van Two Chefs Brewing.

 

 

Bike-Through

Mocht je tóch besluiten de oliebollen te laten liggen en liever een liquid snack mee naar huis te nemen, dan is het ook mogelijk om tot 20:00 uur een Two Chefs Brewing biertje (of twee) te bestellen. Dankzij de bike-through haal je de biertjes en/of oliebollen gemakkelijk op de fiets af zodat je er nóg sneller thuis van kan genieten!

 

 

De Oliebollenbar staat in vol kerst ornaat de hele maand december aan de kade van de Berlagebrug (ter hoogte van de Ringdijk) in Amsterdam. Uiteraard worden de huidige COVID19-maatregelen netjes nageleefd.

Openingstijden Oliebollenbar

Maandag t/m vrijdag 14:00 – 21:00 uur
Zaterdag & Zondag 12:00 – 21:00 uur

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.