As the World Turns

Alan Locher, voormalig publicist van Guiding Light en As The World Turns, heeft de afgelopen 8 maanden een aantal van de meest geliefde sterren van de dagtelevisie herenigd op zijn nieuwe YouTube-kanaal, The Locher Room.

En hoewel hij vermoedde dat fans – net als hijzelf – graag enkele bekende gezichten zouden zien, was hij verbaasd over de reactie van de fans. En dus bleef hij doorgaan, talent toevoegend waarmee hij niet eerder had samengewerkt met degenen die hij had, en de fans blijven afstemmen en vragen om meer.

Locher werd aan het begin van de pandemie ontslagen van zijn meest recente baan, als Senior Director PR, Marketing en Sales bij On Location Tours, en begon twee weken later met het hosten van deze nieuwe show. Hij begon het in een opwelling om zijn gedachten van de pandemie af te houden en om het jubileum van As the World Turns te helpen vieren dat op 2 april naderde.

 

De leukste hotspots in USA in een gratis reisgids

Download nu een handige reisgids over New York City. Alleen vandaag gratis te downloaden!

 

Alan’s eerste show debuteerde op 3 april 2020 en bijna 100 shows later gaat hij verder om fans over de hele wereld te vermaken met zijn programma’s.

 

 

Alan heeft een A-lijst van sterren overdag opgenomen, waaronder As the World Turns-fanfavorieten Martha Byrne, Don Hastings, Kathryn Hays, Elizabeth Hubbard, Michael Park en Maura West om er maar een paar te noemen. Daarnaast interviewde hij Jaclyn Smith van Charlie’s Angels, een droom die uitkwam, samen met Little House on the Prairie’s Alison Arngrim (Nellie).

 

 

Hij is onlangs begonnen met een serie genaamd Conversations with Alan, die betrekking heeft op serieuzere onderwerpen. Op 23 december om 19.00 uur hij zal een show uitzenden rond de Nederlandse families die zijn ouders hebben helpen redden tijdens de Holocaust.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.