Emirates sleept 3 prijzen in de wacht bij de World Travel Awards

Emirates is tijdens de World Travel Awards 2020 uitgeroepen tot de World’s Leading Airline in drie grote categorieën: World’s Leading Economy Class, Airline Rewards Programme en Airline Lounge – Business Class.

Eerder deze maand nam Emirates ook vier regionale World Travel Awards mee naar huis voor de Middle East’s Leading Airline Brand; Middle East’s Leading Airline Lounge – Business Class; Middle East’s Leading Airline Rewards Programme en Middle East’s Leading Airline Website.

Toppositie wereldwijd en regionaal

De luchtvaartmaatschappij behaalde de toppositie in zowel de wereldwijde als de regionale categorieën. Dit jaar kende een recordaantal aan stemmen en de behaalde prijzen zijn een bewijs van de voortdurende inspanningen van Emirates om de reizigerservaring te verbeteren, ondanks de uitdagingen die de wereldwijde pandemie met zich meebracht.

 

 

Deze laatste onderscheidingen komen na een reeks andere toonaangevende prijswinningen van de afgelopen weken, waaronder vier overwinningen bij de Business Traveller Middle East Awards, the Best Airline for 2020 bij The Sun Travel Awards, Best Long-Haul Airline bij The Times and The Sunday Times Travel Awards en uiteraard de beoordeling tot veiligste luchtvaartmaatschappij ter wereld vanwege de innovatieve aanpak gedurende de Covid-19 pandemie, volgende de Safe Travel Barometer.

Toonaangevende service en producten

De luchtvaartmaatschappij streeft ernaar om continu te blijven innoveren en toonaangevende services en producten te bieden aan alle reizigers ongeacht comfortklasse. In de Economy Class van Emirates kunnen passagiers meer dan 4.500 on-demand entertainmentkanalen verkennen op het bekroonde inflight-systeem, ice. Daarnaast genieten reizigers van regionaal geïnspireerde maaltijden en gratis drankjes. Begin november keerde de kenmerkende maaltijdservice van Emirates terug met inachtneming van strikte gezondheids- en hygiënemaatregelen.

Verhoogd comfort in de Business Class lounge

De Business Class lounge van de luchtvaartmaatschappij in Concourse B in Dubai biedt een verhoogd comfort en additionele services voor de premium passagiers van Emirates. Met de getroffen veiligheids- en hygiënemaatregelen kunnen reizigers ontspannen, genieten van internationale delicatessen en bijpraten voordat ze aan boord gaan van hun vlucht.

 

 

De Emirates Business Class Lounge in Terminal 3 op Dubai International Airport heeft ook geleidelijk het pre-pandemische aanbod nieuw leven ingeblazen, zo genieten premium passagiers weer van volledige eet- en drinkgelegenheden, stiltezones en andere bijzondere ervaringen.

Investeringen in mobiele en digitale kanalen

In lijn met de voortdurende inspanningen van de luchtvaartmaatschappij om een efficiënte en veilige reis te garanderen en technologische opties te bieden om de algehele ervaring te verbeteren, biedt de Emirates-app ook verschillende functies waaronder het synchroniseren van entertainmentopties voordat passagiers aan boord gaan, 3D-cabinepreviews en de laatste informatie rondom vluchten. Ook kunnen reizigers hier alvast door de menu’s bladeren, zowel online als offline. Inmiddels is de Emirates-app meer dan 25 miljoen keer gedownload.

Gezondheid en veiligheid

Emirates heeft bij elke stap van de reis een uitgebreid pakket maatregelen ingevoerd om de veiligheid van haar passagiers en medewerkers op de grond en in de lucht te garanderen, waaronder de distributie van gratis hygiënekits met maskers, handschoenen, desinfectiemiddel en antibacteriële doekjes aan alle passagiers.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.