Eurail en Interrail verkopen treinpassen met korting tijdens hun eindejaarssale

Eurail, het bedrijf achter de Eurail en Interrail treinpassen, geeft reizigers deze feestdagen iets om naar uit te kijken in 2021, of ze nu dicht bij huis willen blijven of juist zo ver en lang mogelijk op reis willen gaan. Eurail en Interrail treinpassen zijn tijdens de eindejaarssale verkrijgbaar met 20% korting*.

Het reizen heeft geen haast, want de treinpassen kunnen binnen 11 maanden na aankoop worden gebruikt in tot wel 33 Europese landen.

Mobiele passen

Met de onlangs geïntroduceerde mobiele Passen hebben klanten meer flexibiliteit dan ooit tevoren. Reizigers kunnen binnen 11 maanden na aankoop zelf de startdatum kiezen wanneer ze klaar zijn om op reis te gaan. Voor extra flexibiliteit en gemoedsrust kunnen Passen tijdens de sale worden geüpgraded naar Plus zodat de Pas voor 100% restitueerbaar is (85% restitueerbaar zonder upgrade).

 

 

Met Eurail en Interrail Passen kunnen reizigers van over de hele wereld flexibel en grenzeloos met de trein door Europa reizen. De Passen zijn geldig voor meer dan 43.000 bestemmingen in Europa en geven reizigers alle vrijheid om desgewenst de drukte van de gebruikelijke Europese hotspots over te slaan en verborgen schatten te ontdekken. Reizigers kunnen in 33 landen reizen met een Global Pas of één land verkennen met een One Country Pas.


 

 

Verblijf

Om de reisplannen voor 2021 compleet te maken, biedt Eurail-partner Generator reizigers 20% korting op alle accommodatie van Generator, in gedeelde of privékamers in combinatie met een Eurail of Interrail Pas. De korting is van toepassing op boekingen tot en met 31 december 2020 voor reizen in 2021. Eurail en Interrail Passen zijn verkrijgbaar op de sites. Kortingscodes voor accommodatie van Generator zijn beschikbaar op de partnerpagina’s van Eurail en Interrail. Met de vouchercode kunnen accommodaties met korting worden geboekt bij Generator hotels.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.