Nieuwe reismogelijkheden in 2019 voor reizigers van alle leeftijden

Treinvakanties worden steeds populairder bij Europese reizigers van alle leeftijden. Interrail, de flexibele pas waarmee reizigers toegang krijgen tot spoor- en geselecteerde veerboot netwerken over het hele continent, heeft zijn aanbod aangepast aan de veranderende vraag van zijn klanten.

De volgende wijzigingen gaan officieel van kracht in 2019:

Meer keuze uit geldigheidsperiodes voor Passen – Er zijn nu zowel langere als kortere geldigheidsperiodes voor de Interrail Global Pass beschikbaar. Vanaf januari 2019 kunnen reizigers een Interrail Global Pass kopen waarmee ze een korte reis van 3 dagen of een lange reis van 2 of wel 3 maanden kunnen maken. En dat met één enkele pas!
Een groter en sterker netwerk – Met de toevoeging van Litouwen zijn er nu 31 landen bereikbaar met een Interrail Global Pass. De Litouwse Spoorwegen biedt veel verbindingen van en naar de hoofdstad Vilnius. Belangrijke routes zijn onder andere Vilnius – Kaunas, Vilnius – Ignalina en Vilnius – Klaipeda. Dankzij deze toevoeging kunnen reizigers nu ook reizen tussen Vilnius en Bialystok in Polen. Ook maken twee Tsjechische privéspoorwegmaatschappijen, Regiojet en Leo Express, nu deel uit van het aanbod van Interrail, waardoor het mogelijk is om te reizen tussen Tsjechië, Slowakije en Oostenrijk.
Een nieuwe Griekse Eilanden Pass – De huidige Griekse Eiland Pass wordt uitgebreid met een nieuwe optie die 5 binnenlandse reizen biedt binnen Griekenland en de populaire eilanden. Het aantal eilanden dat bereikbaar is met de Griekse Eilanden Pass is bijna verdubbeld, van 28 naar 53 eilanden, waaronder Paros, Naxos, Santorini, Mykonos, Ios, Rhodes, Kos, Skiathos en nog veel meer.
Het hele jaar lang korting! – Senioren (60+) en jongeren (27 jaar en jonger) krijgen nog steeds korting, en tot twee kinderen jonger dan 11 kunnen nog steeds gratis reizen onder begeleiding van een volwassene.

 

 

Reizen met een Interrail Pass geeft toegang tot verschillende voordelen op Europa’s populairste reisbestemmingen, zoals veerboten en city cards. Een complete lijst met pasvoordelen voor elk land vind je via de gratis Interrail Rail Planner App. Ook kunnen reizigers met de Rail Planner App gemakkelijk reizen plannen en zo meer van Europa ontdekken. Interrail Passen kunnen tot 11 maanden van tevoren geboekt worden en zijn verkrijgbaar via het officiële online verkoopkanaal www.interrail.eu en via lokale Europese spoorwegen en reisbureaus.

 

 

Over Interrail

Interrail Passes zijn synoniem met grenzeloos reizen per trein naar meerdere bestemmingen op het hele Europese continent. Met een enkele treinpas kunnen reizigers van alle leeftijden in en door maximaal 31 verschillende Europese landen reizen en op hun reis gebruikmaken van extra voordelen en kortingen. De in 2001 opgerichte organisatie Eurail Group G.I.E. is eigendom van meer dan 35 spoorweg- en veerbootmaatschappijen en levert de producten van Interrail en Eurail aan respectievelijk inwoners van Europa en daarbuiten. Eurail Group G.I.E. en Eurail.com, het officiële verkoopkanaal van Eurail en Interrail Passen, bieden in samenwerking met hotels, vervoersbedrijven en bezienswaardigheden speciale extra voordelen voor alle houders van een Interrail Pass in heel Europa. Ga naar www.eurailgroup.org en www.interrail.eu voor meer informatie.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.