Qibbel introduceert nieuwe kleuren voor het fietsstoeltje Qibbel Air

Deze maand brengt Qibbel, de Nederlandse producent van fietsstoeltjes, de populaire Qibbel Air in twee nieuwe kleuren op de markt. Magic Green en Sparkling Silver zijn dé nieuwe trendkleuren. Deze kleuren zijn modern, maar niet te uitgesproken en passen daarom op iedere fiets.

Beide kleuren worden steeds populairder in de fietsenbranche. Steeds meer nieuwe fietsen worden in grijs- en groentinten uitgebracht. Met meer kleurkeuze krijgen consumenten ook de kans om hun persoonlijkheid te laten zien aan de hand van hun fiets en de bijpassende accessoires.

Twee nieuwe kleuren

De twee nieuwe kleuren vergroten het aanbod van fietsstoeltjes voor de consument. Zo hebben zij de keuze om voor een andere kleur te gaan dan de gebruikelijk zwarte fietsstoeltjes. Magic Green en Sparkling Silver matchen met de moderne en allernieuwste fietsen in trendkleuren die recent op de markt zijn verschenen. De Qibbel Air was al beschikbaar in de kleuren turquoise, black, denim blue en white smoke.

 

 

Voor- en achterzitjes

Beide kleuren zijn beschikbaar voor zowel de voor- als achterzitjes. De voorzitjes zijn geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden en kunnen tot 15 kg dragen (ongeveer 3 jaar oud). De achterzitjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 9
maanden tot 6 jaar oud (9 tot 22kg).

 

 

De nieuwe kleuren Qibbel Air stoeltjes zijn verkrijgbaar voor dezelfde prijs als de eerder gelanceerde stoeltjes. Het Qibbel Air voorzitje kost €69,95 en het Qibbel Air achterzitje dragerbevestiging €89,95. Beide kleuren zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de lokale dealer en diverse webshops.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.