5X idyllische natuurhuisjes perfect voor tijdens de feestdagen

Nu de regering adviseert om geen reizen naar het buitenland te maken, zijn vakanties in de Nederlandse natuur tijdens de feestdagen populairder dan ooit.

Bij online boekingsplatform Natuurhuisje, een marktplaats voor vakantiehuizen ver weg van de massa en omringd door rust en ruimte, ligt het aantal boekingen voor tijdens de kerstvakantie 3x hoger in vergelijking met vorig jaar. Kies er dit jaar ook voor om de feestdagen met jouw geliefde, beste vriend/vriendin of gezin in de natuur door te brengen, want Nederland heeft genoeg mooie plekken waar je vakantie kunt vieren zonder al te veel drukte om je heen.

 

 

Ter inspiratie heeft het platform voor de opkomende koude winterdagen een vijftal idyllische huisjes op een rijtje gezet, waar je met elkaar voor de houtkachel kunt zitten met warme chocolademelk, samen geniet van een zelfgemaakt (kerst)diner, bordspelletjes speelt en volledig tot rust komt, ver weg in de bossen om drukke plekken te vermijden.

Romantiek en gezelligheid bij de houtkachel

Als de koude winterdagen zijn intrede gaan maken, zit je er bij dit natuurhuisje gelegen op een natuurrijk landgoed in de Achterhoek, gegarandeerd warm bij. Het idyllisch huisje is voorzien van een houtkachel en zorgt voor extra romantiek en gezelligheid tijdens de feestdagen. Het huisje is klein maar fijn: er is een knusse keuken, complete badkamer met warm en koud water en één slaapkamer. Meer dan dit heeft iemand ook niet nodig als een huisje op zo’n locatie als dit staat. Met reeën, de bosuil die als verrassing langskomt waardoor het bijna de ‘’huis’’ bosuil te noemen is, en veel vogels in de achtertuin, is dit natuurhuisje de ideale plek voor menig dierliefhebber.

Waan je midden in het bos in Henzingen

Dit natuurhuisje in Hezingen, gevestigd in een eeuwenoud stuwwalgebied, is de ideale uitvalsbasis voor iedereen die van de natuur houdt. De vele wandel- en fietstochten in de omgeving, zorgen ervoor dat het huisje een goed uitgangspunt is voor de activiteiten.

 

 

Dit huisje in het bos is zelf ook van alle gemakken voorzien. Met plek voor een gezin van 6 personen, ruime slaapkamers en een terrasoverkapping waar je met de warmere winterdagen ook gebruik van kunt maken, biedt het huisje veel privacy. Er even tussenuit? Loop langs de eeuwenoude bomen die op het landgoed te vinden zijn en kom onderweg verschillende vogels tegen of zelfs diverse grafheuvels en sporten van de 2e wereldoorlog die er te vinden zijn. Keuzes genoeg!

Knus meets luxe in Ansen

Van de buitenkant doet dit natuurhuisje voor 5 personen iedereen denken aan een knus, idyllisch boshuisje maar niets is minder waar. Wanneer je binnentreedt word je gelijk overweldigd door de luxe afwerkingen en het huiselijke gevoel. De boomhut beschikt over alle faciliteiten voor een fijne vakantie in de natuur; een volledig ingerichte en open keuken met een grote eettafel, een houtkachel, een boxspringbed en bedsteden met comfortabele matrassen én waanzinnig uitzicht.. Geniet ’s ochtends vanuit je bed van de zonsopgang boven het Nationaal Park Dwingelderveld en ’s avonds onder het genot van een hapje en drankje van de zonsondergang op het terras van de boomhut.

Charmant overnachten in Laren

Elke dag verrast worden met een heerlijk ontbijt, wandelen op de Sallandse Heuvelrug, bijkomen in de schommelstoel op de privé veranda met een kop koffie of glas wijn en genieten van het Achterhoekse coulisselandschap, het kan allemaal bij dit natuurhuisje. De gunstige ligging op verschillende fiets- en wandelroutes, de gezellige inrichting en de comfortabele faciliteiten zoals een houtkachel, badkamer met douche, boxspring bedden en keukenblok, maken dit houten huisje een fijne plek om de feestdagen door te brengen.

Sfeervol interieur in Nistelrode

De enige geluiden die hier te horen zijn, zijn de geluiden van de vogels die tjirpen. Dit rustig gelegen natuurhuisje is omringd door groen en ligt vlak bij het natuurgebied de Maashorst. Het gezellig ingerichte huisje beschikt over een complete keuken waar menig keukenprins(es) zich aardig uit de voeten kan werken. Ideaal voor als je wilt uitpakken tijdens de feestdagen. Met 2 slaapkamers is er plek voor het hele gezin. Speel tot in de late uurtjes spelletjes aan de rustieke eettafel en verruil, wanneer de kinderen op bed liggen, de houten stoelen in voor een plek op de bank en warm op naast de houtkachel onder het genot van een wijntje en borrelplank.
4eALINEA

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.