Welkom bij het nieuwe NinetyNine Hotel Amsterdam Airport

De Duitse Centro Hotel Group uit Hamburg heeft voor het eerst een hotel buiten Duitsland geopend. Vanaf Amsterdam Airport Schiphol is het nieuwe NinetyNine Hotel binnen 10 minuten te bereiken. Het hotel is gericht op zowel vakantiegangers als zakenreizigers. Het hotel heeft 138 kamers waar de gasten heerlijk kunnen vertoeven.

Eindelijk open

Nadat in januari 2020 het derde NinetyNine Hotel in München Hallbergmoos werd geopend, moesten de NinetyNine-fans even geduld hebben tot de volgende opening. Nu is het eindelijk zover! Eind oktober opende de Centro Hotel Group de deuren van NinetyNine Hotel Amsterdam Airport in Hoofddorp.

 

 

Het team staat klaar om de gasten te verwelkomen op hun reis door de urban jungle. Naast exclusieve jungle-illustraties van de Duitse kunstenares Romina Rosa vinden de gasten van het nieuwe NinetyNine Hotel ook een gele piano in de lobby. Alle NinetyNine-vestigingen hebben een gele piano waarop gasten mogen spelen. Het aanbod voor de gasten is compleet met het originele bowlfood-concept, dat tot stand kwam in samenwerking met de vermaarde restauranthouder Hannes Schröder uit Hamburg. Al deze elementen zorgen voor een bijzondere sfeer en een onvergetelijke beleving.

 

 

Homeira Amiri, CEO van de Centro Hotel Group: “Onze NinetyNine Hotels zijn, na een paar maanden van sluiting door de coronacrisis, onlangs heropend. We zijn erg blij dat we nu ook de deuren in Hoofddorp konden openen en gasten kunnen verwelkomen.” Het portfolio van NinetyNine Hotels groeit nog steeds. In de komende jaren wil de keten meer hotels openen, onder andere in Augsburg, Berlijn, Hamburg, Wolfsburg en Lübeck. Bekijk het hotel hier.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.