Norwegian Cruise Line lanceert docuserie EMBARK – The Series

Norwegian Cruise Line, de innovator kondigt haar nieuwe docuserie EMBARK – The Series aan. Hiermee nodigt de rederij haar publiek uit om vanaf de eerste rij volop te genieten van de NCL-ervaring.

Zo ziet het entertainment aan boord er uit

Het initiatief gaat van start met een tweedelige EMBARK NCL Spotlight Series over het Broadway en West End entertainment van wereldklasse aan boord van de gehele vloot. Als eerste nodigt NCL kijkers uit in het historische West End Garrick Theatre in Londen voor een speciale reünie die de cast van ‘The Choir of Man’ voor het eerst in vele maanden samenbrengt. De livestream bevat optredens van gastfavorieten als “Save Tonight,” “Escape (The Piña Colada Song),” “Hello” and “Some Nights”, maar geeft ook een kijkje in hoe de cast deze historische tijd doormaakt.

 

Lees ook dit artikel: Dit is het nieuwe schip van NCL

 

De internationale theaterhit “The Choir of Man”, dat geprezen wordt om zijn hoge energie, livemuziek en fantastisch gevoel voor ritme, is een meeslepende pub-ervaring met gewone jongens die alles uitvoeren, van meezingklassiekers tot klassieke rock. De show speelt zich af in een traditioneel buurtcafé en benadrukt het belang van gemeenschap en menselijke verbondenheid door middel van een reeks liedjes, poëzie en intieme gesprekken.

Entertainment verbindt

“Nu meer dan ooit, verlangen we allemaal naar verbinding,” zei Richard Ambrose, senior vice president van entertainment en cruiseprogramma’s bij Norwegian Cruise Line. “Entertainment verenigt ons, waardoor we onze zorgen kunnen vergeten, al is het maar voor even. Wij zetten ons altijd in voor het bieden van het beste entertainment aan onze gasten. Hoewel theaters gesloten zijn en bijeenkomsten beperkt slechts beperkt mogelijk, willen we onze collega-artiesten ondersteunen en tegelijkertijd op een zinvolle manier contact maken met onze gasten. Door middel van dit exclusieve aanbod laten we de menselijke veerkracht zien en bieden we hoop op een betere toekomst. Uiteindelijk zitten we hier samen in en slaan we ons er ook samen doorheen”.

 

 

De bijna 40 minuten durende aflevering die geproduceerd en geregisseerd is door Nic Doodson, een van de creatieve geesten achter “The Choir of Man”, zal voor het eerst live worden gestreamd via de site op vrijdag 20 november. Hierna is de aflevering beschikbaar op aanvraag.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.