Dit is het nieuwe schip van NCL

Norwegian Cruise Line, de grootste innovator in de wereldwijde cruise industrie ontving woensdag 30 oktober haar nieuwste schip, Norwegian Encore, in Bremerhaven, Duitsland. Deze langverwachte mijlpaal wordt de komende maanden groots gevierd met speciale bezichtigingsevents in Europa, New York en Miami en een schipnaamgevingsceremonie op 21 november, 2019. Zowel afgevaardigden van Norwegian Cruise Line als Meyer Werft waren aanwezig bij de in ontvangst name.

“We vieren de levering van ons 17e schip en de voltooiing van onze baanbrekende Breakaway Plus klasse, die mede mogelijk is gemaakt door een speciale samenwerking met onze partners van Meyer Werft,” vertelt Andy Stuart, President en CEO Norwegian Cruise Line. “Onze constante toewijding aan het creëren van producten op hoog niveau zorgt ervoor dat wij door kunnen gaan met het leveren van waardevolle ervaringen aan onze gasten. Ook wanneer Norwegian Encore aanstaande november thuis arriveert in Miami.”

 

 

De ruim 335 meter lange Norwegian Encore beschikt over een bruto tonnage van bijna 170.000 en een gastcapaciteit van bijna 4.000 passagiers. Het schip vaart voor de eerste keer uit voor haar preview cruise van Bremerhaven in Duitsland op 31 oktober en komt aan in Southampton, Engeland op 2 november. Tijdens deze tweedaagse reis genieten gasten van het nieuwste aanbod dat onder andere bestaat uit de grootste racebaan in de industrie, het nieuwe restaurant Onda by Scarpetta, een Galaxy Pavilion en een lasergame arena. Als kers op de taart maakt de Tony Award® winnende musical Kinky Boots haar debuut op zee.

 

 

“We zijn verheugd dat we wederom een wereldklasse Norwegian Cruise Line schip hebben mogen leveren,” zegt Bernard Meyer, managing partner van Meyer Werft. “We zijn erg trots op onze samenwerking die al meer dan 16 jaar voortduurt en het is dan ook een hele eer dat wij onderdeel zijn van de meest succesvolle klassen van de verschillende schepen. Wij zijn ervan overtuigd dat Norwegian Encore de trend voort zal zetten en weer boven verwachting zal presteren in de ogen van de gasten”

Norwegian Encore begint haar tocht naar de andere kant van de oceaan op 2 november, waarna het schip op 10 november arriveert in New York voor een tweedaagse preview van 11 tot 13 november. Hierna vervolgt ze haar reis richting Miami voor een aantal evenementen, waaronder een doopceremonie en viering op 21 november inclusief optreden van Grammy Award winnende zangeres en televisie host Kelly Clarkson.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.