De Franse wintersportplaatsen bereiden zich voor op hun opening na de lockdown

Met het wintersportseizoen in aantocht hebben de lokale overheden en wintersportplaatsen in de Franse bergen alles in het werk gesteld om vakantiegangers veilig te kunnen ontvangen deze winter.

Veilig op vakantie naar de Franse Bergen

Alle spelers in de Franse wintersportgebieden zijn zich volledig van bewust van de ernst van de huidige gezondheidscrisis. Zij passen zich dan ook aan en voeren de maatregelen van de Franse overheid door om de verspreiding van het virus tegen te gaan. De huidige lockdown in Frankrijk die 30 dagen duurt (van 29 oktober tot ten minste 1 december), moet het aantal dagelijkse besmettingen omlaag brengen.

 

Lees ook dit artikel: Op Franse wintersport

 

”Sinds de opkomst van het virus en de vervroegde sluiting van de wintersportgebieden afgelopen maart werken alle spelers in de Franse skigebieden nauw samen met de Franse overheid. Reeds in het voorjaar hebben alle betrokkenen gezondheidsprotocollen opgesteld. Geconfronteerd met deze tweede lockdown en een situatie die met de dag verandert, baseren wij onze werkwijzen op de kennis die we hebben van onze klanten, op de ervaring die wij hebben in het beheer van hun routing en onze onvolprezen kennis van onze omgeving om alle Franse wintersportgebieden weer te kunnen openen.

 

 

Wij kunnen u garanderen dat alle medewerkers en economische belanghebbenden van de Franse skigebieden onverminderd doorgaan met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In de komende weken zullen we met de Franse overheid samenwerken om, zodra het kan, onze klanten in de allerbeste omstandigheden te verwelkomen”, verklaart Jean-Luc Boch, voorzitter van France Montagnes en van de ANMSM (Association Nationale des Maires de Stations de Montagne).

 

De leukste hotspots in Frankrijk in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Frankrijk tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Frankrijk plattegrond bij.

 

 

Om deze reden hebben alle spelers in de Franse berggebieden (wintersportgebieden, skischolen, winkels, verhuurders van skimaterialen, accommodaties, toeristenbureaus, bars en restaurants) de handen ineengeslagen om hun wederzijdse inspanningen met elkaar af te stemmen om hun gasten met inachtneming van extra gezondheidsmaatregelen een geweldige vakantie te laten beleven.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.