KLM vliegt vanaf 25 oktober weer rechtstreeks naar Graz

Volgens het nieuwe winterschema van KLM vinden de vluchten tussen Graz en Amsterdam vijf keer per week plaats. Sinds zondag 25 oktober 2020 wordt de rechtstreekse KLM vlucht tussen Schiphol Airport Amsterdam en Flughafen Graz weer hervat.

Met de start van het winter vliegschema keert de vliegtuigmaatschappij na de Corona-gerelateerde pauze terug naar Stiermarken. De vluchten tussen Graz en Amsterdam vinden 5 keer per week plaats en brengt de passagier in 1 uur en 45 minuten naar het groene hart van Oostenrijk. Je reis naar Stiermarken kun je ook online boeken.

 

 

“We zijn verheugd dat we onze vluchten tussen Graz en Amsterdam vanaf 25 oktober 2020 weer kunnen aanbieden”, legt Guido Hackl, Country Sales Manager AIR FRANCE KLM Oostenrijk, Tsjechië & Slowakije, uit. “De beslissing om de vluchten te hervatten werd genomen in nauwe samenwerking met Flughafen Graz en de Stiermarkse reisbureaus. Naast de verbinding met Amsterdam spelen de talrijke overstapverbindingen via Amsterdam Schiphol voor Graz en Stiermarken een belangrijke rol. We hopen hiermee aan de behoeften van de regio te voldoen.“

De afgelopen maanden werden gekenmerkt door de gezamenlijke inspanningen van alle partners en stakeholders om het luchtverkeer snel weer op gang te krijgen: ”De terugkeer van KLM naar Flughafen Graz is weer een belangrijke stap voor Graz Airport”, legt Gerhard Widmann, Managing Director van Graz Airport uit.

“Deze route naar de Amsterdamse hub wordt niet alleen gebruikt voor direct verkeer naar Nederland, maar verbindt Graz Airport ook met vele andere bestemmingen in het wereldwijde netwerk van de SkyTeam-luchtvaartalliantie, waardoor Stiermarken verder wordt versterkt als zakelijke en toeristische bestemming.”

Er wordt gevlogen met een Embraer 175. Dit zijn de vluchttijden in detail:

  • Ma, wo, do, vr, zo | KL1895 | Amsterdam – Graz | 11:55 – 13:35 lokale tijd
  • Ma, wo, do, vr, zo | KL1896 | Graz – Amsterdam | 14:05 – 15:55 lokale tijd

Aanvullende hygiënemaatregelen aan boord

Uiteraard heeft KLM maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat vluchten veilig zijn voor zowel passagiers als medewerkers. Zo zijn gezichtsmaskers verplicht en worden de vliegtuigen vaker schoongemaakt. Met behulp van HEPA-filters wordt de lucht aan boord snel ververst. In deze video vindt u meer informatie over de hygiënemaatregelen aan boord.

Beleef de winter in Stiermarken

Van besneeuwde bergen tot uitgestrekte alpenweiden, de regio Schladming-Dachstein in het westen van Stiermarken biedt deze winter een prachtige omgeving voor een unieke vakantie. In het Ausseerland, een gebied aan de noordzijde van Stiermarken, tref je imposante bergen en glasheldere meren. HOCHsteiermark, de regio in het noordoostelijke deel van Stiermarken, betovert met zeven prachtige skigebieden, rustige pistes en niet in de rij staan voor skiliften en genoeg ruimte voor iedere wintersporter. Ook de stad Graz, met haar schitterende architectuur, een spannende kunstscene, eten en drinken van topkwaliteit en een gezellige sfeer, mag je absoluut niet missen.

Boek nu via Verrassend Graz

Boek je reis naar Graz en Stiermarken. Alle reizen zijn inclusief KLM-vlucht naar Flughafen Graz. Zo kun je een winterse stedentrip boeken via Sunna Travel en Bebsy of ga voor een KLM Package Deal vanaf €199 per persoon, waarbij je keuze hebt uit ruim 20 hotels vanaf 3 sterren. Bovendien is het bij KLM Package Deals mogelijk om aan te geven dat je voor slechts een deel van de reis een hotel nodig hebt. Dit geeft je alle vrijheid om ook andere plekken in Oostenrijk te ontdekken.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.