Graz & Stiermarken: nu dichterbij dan ooit

Graz, je bent er zo! Vanaf Amsterdam vlieg je in 1 uur en 45 minuten naar Graz, het best bewaarde geheim van Oostenrijk. Graz overtuigt met een ongelofelijk aanbod op het gebied van cultuur, lekker eten, winkelen, sport en kunst. Genoeg gezien van de stad? In de omgeving kan je in de winter skiën of snowboarden, genieten van het prachtige berglandschap of mooie wandelingen maken. Wil je zelf een bijzondere reis maken? De nieuwe website VerrassendGraz biedt de mooiste reizen.

Stiermarken: een veelzijdige bestemming

Van besneeuwde bergen tot groene alpenweiden, de regio Schladming-Dachstein in het westen van Stiermarken biedt het hele jaar door een prachtige omgeving voor een unieke vakantie. In het Ausseerland, een gebied aan de noordzijde van Stiermarken, tref je imposante bergen en glasheldere meren. HOCHsteiermark, de regio in het noordoostelijke deel van Stiermarken, betovert met donkergroene bossen, helder water en een indrukwekkende bergwereld.

 

 

Boek nu via Verrassend Graz

Vanaf nu kun je reizen naar Graz en Stiermarken boeken via de website VerrassendGraz.nl. Alle reizen zijn inclusief rechtstreekse KLM-vlucht naar Flughafen Graz en door de verschillende pakketten op de website is er voor ieder wat wils. Zo kun je een winterse stedentrip van Sunna Travel boeken, waarbij je 3 nachten in het centraal gelegen Hotel Weitzer verblijft. De website biedt tevens informatie en reizen op de speciale zomerpagina.

 

 

Gratis CityZapper stadsgids

Naast de informatie die te vinden is op VerrassendGraz.nl, biedt de CityZapper stadsgids van Graz nog veel meer tips aan voor een bezoek aan de hoofdstad van Stiermarken. Op de website CityZapper vind je gratis stadsgidsen boordevol tips voor een geslaagde stedentrip. In de stadsgids van Graz vind je alle informatie die je nodig hebt voor een goed gevuld programma. Zo kun je het opvallende Kunsthaus bewonderen, de Schlossberg beklimmen of het wonderlijke eiland in de Mur bezoeken.

Sinds mei 2017 vliegt KLM rechtstreeks vanaf de luchthaven Schiphol naar Flughafen Graz. In de winter gaat deze vlucht zes keer per week. Hiermee is het groene hart van Oostenrijk, met zijn cultuurschatten, in slechts 1 uur en 45 minuten te bereiken.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.