Dit zijn must-have accessoires voor jouw camper

Twee van de must-have accessoires op de kampeerauto zijn toch wel de fietsendrager en/of de trekhaak. En/of omdat deze soms prima te combineren zijn! Bekijk twee mooie voorbeelden.

Sky-Star

Het meest gezien op campers is een fietsendrager op de achterwand, maar niet iedereen wil gaten geboord hebben in de wand. De ideale oplossing hiervoor is de Sky-Star.

 

 

De fietsen zitten wat hoger, waardoor een lichtlijst en kabelset niet nodig zijn. Het gewicht wordt echter gedragen door het chassis, waardoor de achterwand vrij blijft en de drager veel steviger is. Met een draagvermogen van 75 kg is het met de Sky-Star zelfs mogelijk e-bikes te vervoeren.

 

 

Trekhaak

Het lijkt op de foto een detail, maar een campertrekhaak is vaak het puntje op de i bij een kampeerauto. De Memo campertrekhaak is geschikt voor vrijwel elke Europese camper vanaf eind jaren 90. Leverbaar met of zonder chassis-verlenging of versterking en gemonteerd door één van de vele ervaren dealers.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.