Geen Dutch Mountain Film Festival, wel Dutch Mountain Film Programma

Het 10-jarig jubileum wordt nu wel heel bijzonder voor het Dutch Mountain Film Festival. De corona-maatregelen zijn als een hoogtestorm op de berg, die onze expeditie in de war schopt en waardoor we onze doelen moeten bijstellen. Alle evenementen zijn in de komende tijd verboden en dus ook ons filmfestival.

Goed geventileerd

Gelukkig is het vertonen van films in goed geventileerde bioscopen met maximaal 30 personen op 1,5 meter afstand veilig bevonden en zo ook in het Royal Theater. We gaan daarom dit jaar in samenwerking met Filmhuis De Spiegel de officiële selectie van het Dutch Mountain Film Festival vertonen als reguliere bioscoopvoorstellingen.

 

 

Het Royal Theater is erg ruim van opzet en kan makkelijk kleine groepen bezoekers van maximaal 30 personen goed en veilig opvangen. Een ‘festival’ kan het helaas niet meer genoemd worden, zonder het befaamde ‘Bergsteigeressen’, uitgebreide horeca en de jaarlijkse ontmoetingen in een berghutatmosfeer.

 

 

De Summit2Summit ride en de clinics van Mountainbike Clinics van Bike Spirit gaan door met inachtneming van alle coronavoorschriften. De Dutch Mountain Trail en de Trappenchallenge zijn gelukkig onderdelen waaraan iedereen individueel op elk moment kan deelnemen.

Ten slotte hebben we eind november een online filmfestival waar alle films 10 dagen lang te bekijken zijn, zodat niemand de films van de tiende editie van het Dutch Mountain Film Festival hoeft te missen.

Het nieuwe schema van de filmvoorstellingen komt zo snel mogelijk op onze website te staan. De voorstellingen kosten € 7,50 p.p. , max. 30 personen per voorstelling. Iedereen die al een early bird ticket heeft gekocht kan deze omwisselen of kan het geld terugkrijgen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.