Deze rugzak heeft de grootte van een golfbal

De nieuwe Ultra-Sil Nano Daypack van Sea to Summit heeft een inhoud van 18 liter en weegt slechts 30 gram. Je kunt hem extreem compact opvouwen tot het formaat van een golfbal. Zo past hij moeiteloos in je broekzak of aan een sleutelbos. Makkelijk als je onderweg je jas of trui wilt opbergen. Met de Ultra-Sil Nano in je reiskoffer heb je op vakantie altijd een rugzak bij de hand.

Daypack

De daypack draagt heel prettig dankzij de brede banden op de schouder. Hij is gemaakt van hightec Cordura, een robuust en slijtvast materiaal van vezels met een ultrahoge treksterkte. De extra versteviging bij stresspunten maakt de rugzak extra duurzaam. Hierdoor kan de Ultra-Sil Nano Daypack meer dan 650 keer zijn eigen gewicht dragen, wat neerkomt op een bagage van 20 kg.

 

 

Waterbestendig

Dankzij de asymmetrisch geplaatste ritssluiting en het lichtgewichte Cordura is de rugzak extreem compact op te vouwen. Zo past hij nagenoeg in elke handtas en jaszak. De stof is ook waterbestendig zodat je onderweg elke bui kunt trotseren. De daypack is geschikt om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig en wordt geleverd met een Ultra-Sil opbergzak.

 

 

De Sea to Summit Ultra-Sil Nano Daypack is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops in de kleuren blauw, wit, geel en grijs. Consumentenadviesprijs € 34,95. De daypack is gemaakt van 15D Ultra-Sil Cordura Nylon met polyurethaan coating. Verpakt formaat: 7 x 5 x 4,5 cm.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.