Montego Bay Airport ontvangt als eerste Caribische luchthaven een gezondheidsaccreditatie

Onlangs feliciteerde de Airports Council International Latin America and the Caribbean (ACI-LAC) de luchthavenorganisatie MBJ Airports Limited officieel met het ontvangen van een gezondheidsaccreditatie voor de luchthaven in de Jamaicaanse kuststad Montego Bay. Dit maakt Montego Bay Airport de eerste in het Caribisch gebied met een dergelijke Airport Health Accreditation (AHA).

Criteria

De criteria voor accreditatie zijn gebaseerd op degelijke praktijken van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Industrie, op basis waarvan de Raad van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO) aanbevelingen ontwikkelt en publiceert. Zo worden factoren als netheid en desinfectie, het (waar mogelijk) bewaren van fysieke afstand, bescherming van luchthavenmedewerkers, kwaliteit van luchthavenvoorzieningen en communicatie met passagiers gecontroleerd.

 

 

Dr. Rafael Echevarne, General Manager van ACI-LAC en voormalig CEO van MBJ Airports Limited, zei over de onderscheiding: “Luchthavens in het Caribisch gebied en Latijns- Amerika werken er hard aan om de gezondheid van passagiers en luchthavenpersoneel te beschermen. Jamaica in het bijzonder is een leider in het Caribisch gebied, als het gaat om het erkennen van het belang van luchtvaart en toerisme voor de nationale economie en de samenleving in het algemeen. Ik ben bijzonder trots om mijn voormalige collega’s op Montego Bay Airport te feliciteren met het ongelooflijke werk dat ze doen in deze uitdagende tijden”.

 

 

Meer informatie over Jamaica in het algemeen en de huidige situatie is te vinden op de Nederlandtalige Facebook-pagina van het JTB https://www.facebook.com/OntdekJamaica of www.visitjamaica.com

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.