Dit zijn de 25 meest romantische overnachtingen in Nederland en België

Bucketlist romantisch weekendje weg is dé gids voor iedereen die op zoek is naar een romantisch plekje voor een onvergetelijke overnachting. Marleen Brekelmans van bijzonderplekje.nl selecteerde de 25 meest romantische overnachtingsadressen van Nederland en België.

Uniek & kleinschalig

De adressen in het boek zijn stuk voor stuk unieke en kleinschalige locaties, met elke keer net dat extra beetje persoonlijke aandacht. Gun jezelf (en je liefde) een paar romantische dagen en nachten op een plek waar alle aandacht voor jou is, waar je jezelf kunt zijn, waar genieten en loslaten vanzelf gaat. Waar je verwend wordt met een ontbijt zoals je nog nooit geproefd hebt, een massage, een verrukkelijk diner, een avond in de hottub en een hemels bed. Romantiek gegarandeerd.

 

 

In Bucketlist romantisch weekendje weg vind je plekjes die thuishoren op je bucketlist, adressen waar je als het kon meteen naartoe wilt gaan en waar je een keer in je leven samen moet zijn geweest. Voor zomaar tussendoor of voor elk jaar. Laat je inspireren door alle foto’s, de sfeer en de originele tips waar deze gids bol van staat. Koop het boek hier online.

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.