Een bloedstollend Halloween door een verlaten Attractiepark

Op 30 & 31 oktober dit jaar vindt er bij Attractiepark de Waarbeek een vernieuwd Halloween evenement plaats. In de avonduren kun je een bezoek brengen aan het donkere en verlaten pretpark welke voor de gelegenheid is overgenomen door meer dan 30 griezels en monsters. Het creatieve team van de Waarbeek werkt hiervoor samen met diverse ervaren Halloween acteurs om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

All-inclusive griezelen

Ook tijdens Halloween is het all-inclusive griezelen bij de Waarbeek, dus in de korte pauze kunnen bezoekers genieten van een laatste avondmaal. Na het frietje, koffie, thee en limonade mogen bezoekers hun tocht vervolgen langs alle verlaten attracties en griezels.

 

 

De totale beleving zal ongeveer 1 uur duren en laat het complete park zien in de nachtelijke uren. Om de tocht te kunnen lopen dienen bezoekers in goede gezondheid zijn. Lost@ the Park is geschikt voor bezoekers vanaf 12 jaar en bezoekers onder de 18 enkel onder begeleiding van een volwassene.

Coronamaatregelen Waarbeek

De Waarbeek houdt zich natuurlijk aan de regels opgelegd door het RIVM en de Veiligheidsregio om een veilige avond te kunnen garanderen. Er zijn desinfectiemiddelen aanwezig en acteurs houden 1,5 meter afstand of worden afgeschermd door middel van spatschermen/spatkappen.

 

 

Tickets voor dit evenement worden enkel aangeboden via Vakantieveilingen en komen binnenkort online. Er komen diverse tijdsloten beschikbaar tussen 19:30 – 22:30 uur. We raden aan hier snel bij te zijn want de beschikbaarheid is beperkt en vol=vol.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.