Warschau is de 25e Europese stad die terugkeert naar het Emirates netwerk

Emirates hervat vanaf 4 september haar passagiersvluchten naar Warschau. Dit brengt het netwerk van de luchtvaartmaatschappij op 75 steden wereldwijd. Warschau zal eerst twee keer per week worden aangevlogen, waarna dit per 7 oktober uitgebreid wordt naar drie vluchten per week.

Ook worden er tussen 20-31 augustus repatriëringsvluchten uitgevoerd naar Bengaluru, Kochi, Delhi, Mumbai en Thiruvananthapuram. De speciale vluchten maken het mogelijk voor Indiase burgers in de VAE om terug te keren naar huis en voor inwoners van de VAE die zich momenteel in India bevinden om weer naar de VAE te reizen.

Veilige en geleidelijke uitbreiding van het netwerk

De luchtvaartmaatschappij herstelt geleidelijk haar netwerkconnectiviteit, in nauwe samenwerking met internationale en lokale autoriteiten. Op verantwoorde wijze worden passagiersactiviteiten hervat om aan de vraag van passagiers te voldoen, terwijl de gezondheid en veiligheid van haar reizigers, bemanning en lokale gemeenschappen altijd voorop staat.

 

 

Op de Dubai-Warschau route zal Emirates haar ruime wide-body Boeing 777-300ER toestellen inzetten. Vlucht EK179 naar Warschau vertrekt op vrijdag en zondag om 8:10 uur vanuit Dubai en retourvlucht EK180 vertrekt om 15:00 uur vanuit Warschau. Met ingang van 7 oktober komt er een extra wekelijkse vlucht bij op woensdag. Covid-19 PCR tests zijn verplicht voor alle inkomende en transitpassagiers die aankomen in Dubai (en VAE), ongeacht het land waar ze vandaan komen.

SafeTravels-stempel voor Dubai

Van zonovergoten stranden en culturele activiteiten tot eersteklas gastvrijheid en recreatievoorzieningen, Dubai is wereldwijd één van de meest populaire bestemmingen voor mensen om naartoe te gaan. In 2019 verwelkomde de stad 16,7 miljoen bezoekers en werden er honderden bijeenkomsten en tentoonstellingen georganiseerd, waaronder veel populaire sport- en entertainmentevenementen.

Sinds Dubai op 7 juli haar grenzen heropende voor toeristen, is het aantal nieuwe Covid-19 gevallen in de VAE tot dusver stabiel gebleven en vertoont het een dalende trend. Dubai was één van ’s werelds eerste steden die een SafeTravels-stempel kreeg van de World Travel and Tourism Council (WTTC) – die de uitgebreide en effectieve maatregelen van Dubai erkent om de gezondheid en veiligheid van gasten te waarborgen.

 

 

Gratis, wereldwijde dekking voor Covid-19 kosten

Emirates passagiers kunnen nu met vertrouwen reizen, aangezien de luchtvaartmaatschappij zich ertoe heeft verbonden om kosten die verband houden met Covid-19 gratis te dekken, als tijdens de reis Covid-19 wordt vastgesteld in het buitenland. Deze dekking is onmiddellijk geldig voor passagiers die met Emirates vliegen tot 31 oktober 2020 (eerste vlucht moet worden voltooid op of voor 31 oktober 2020) en is geldig voor 31 dagen, zodra de eerste sector van de reis wordt gevlogen. Dit betekent dat Emirates passagiers kunnen blijven profiteren van de extra zekerheid van deze dekking, zelfs als er verder wordt gevlogen naar een andere stad na aankomst op hun Emirates-bestemming.

Gezondheid en veiligheid voorop

Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Meer informatie over deze maatregelen en de beschikbare services op elke vlucht is te vinden. Reizigers worden er ook aan herinnerd dat reisbeperkingen van kracht blijven en dat reizigers alleen op vluchten worden geaccepteerd als ze voldoen aan de vereiste toegangscriteria van het land van bestemming.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.