De Emirates A380 is terug op Amsterdam Airport Schiphol

Emirates vliegt vanaf vandaag weer elke dag met haar iconische A380 van Dubai naar Amsterdam. ’s Werelds grootste passagiersvliegtuig is terug van weggeweest in Nederland en vervoerde voor het eerst sinds maart weer passagiers aan boord. Vandaag markeert ook een bijzondere mijlpaal, het is precies acht jaar geleden dat de luchtvaartmaatschappij de A380 naar Amsterdam inzette en twaalf jaar geleden sinds de eerste commerciële A380 vlucht de lucht in ging. Emirates biedt reizigers momenteel een dagelijkse vlucht van Amsterdam naar Dubai en verder – met veilige en efficiënte verbindingen naar meer dan 60 steden uit het netwerk.

Iconische dubbeldekker

Raymond van der Veer, Country Manager van Emirates in Nederland, zei: “We zijn verheugd om ons vlaggenschip, de A380, weer terug te verwelkomen in Amsterdam. De iconische dubbeldekker heeft de vliegervaring getransformeerd en is geliefd bij onze passagiers. Velen kiezen er speciaal voor om met een Emirates A380 te vliegen vanwege de ruimte, stilte en comfort in alle cabineklassen. De superjumbo blijft een icoon voor de moderne luchtvaarttechniek en is voor Emirates een groot succes. We kijken ernaar uit om Nederlandse reizigers aan boord te verwelkomen, efficiënte connecties te bieden via onze moderne hub in Dubai en onze merkbelofte te versterken door passagiers beter dan ooit te laten vliegen.”

 

 

Vluchten van en naar Amsterdam kunnen online worden geboekt op de site of via lokale reisbureaus. Emirates vlucht EK 148 vertrekt om 15:20 uur lokale tijd uit Amsterdam en komt om 23:59 uur lokale tijd aan in Dubai. De terugvlucht, EK 147, vertrekt om 08:05 uur uit Dubai en arriveert om 13:15 uur lokale tijd in Amsterdam.

 

 

Emirates biedt reizigers momenteel vluchten naar meer dan 65 bestemmingen, met efficiënte verbindingen tussen Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific via de hub in Dubai. Ook is het weer mogelijk voor Emirates passagiers om naar Dubai te reizen. De thuishaven van de luchtvaartmaatschappij is heropend voor zakenreizigers en vakantiegangers met nieuwe vliegprotocollen die de gezondheid en veiligheid van reizigers en inwoners waarborgen. Voor meer informatie over toegangseisen en veiligheidsprotocollen voor internationale reizigers, zie de site.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.