1000 dingen doen in Nederland

1000 dingen doen in Nederland wijst je de weg naar de origineelste uitjes. Veel Nederlanders vieren deze zomer vakantie in Nederland. De dierentuinen, musea en bioscopen zijn weer open. Kortom: er is weer ruimte om leuke dingen te ondernemen.

Inspiratie nodig voor de leukste dagjes weg in eigen land? Met 1000 dingen doen in Nederland ontdek je ons land op z’n leukst.

 

 

Dit heerlijke inspiratieboek van Jeroen van der Spek staat boordevol originele uitjes in eigen land – van museumbezoek tot avontuurlijke activiteiten en van funshoppen tot coole uitstapjes met kids. Overzichtelijk gerangschikt per provincie en afgewisseld met top 10-lijstjes van filmlocaties, natuurgebieden en de mooiste terrassen… Een must-have voor iedereen die er graag op uitgaat.

 

 

Het boek bestellen? Dat kan bij o..a bij Bol.com. Het boek “1000 dingen doen in Nederland” van Jeroen van der Spek heeft ISBN 9789021575872 en kost € 15,-. Het is uitgegeven op 26 mei 2020 door Kosmos Uitgevers.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.