Ga op avontuur in een kloof in Salzburgerland

De Liechtensteinklamm wordt beschouwd als een van de langste, diepste en meest indrukwekkende kloven in de Alpen. Na ruim 3 jaar gesloten te zijn geweest, is het sinds 11 juni weer mogelijk voor bezoekers om dit natuurspektakel te bezoeken. En dat wil je!

De mysterieuze sfeer in de kloof en het machtige gebrul van de waterval die je hoort op de achtergrond maakt dit een écht avontuur. In de loop van duizenden jaren hebben de donderende watervallen en de stromende watermassa’s zich steeds dieper in de berg gesneden en deze kloof gecreëerd. De rotsen zijn zo smal en hoog dat de lucht slechts als een kleine strook zichtbaar is. Een onvergetelijke excursie in SalzburgerLand en een geweldige belevenis voor jong en oud!

Nieuw! Trap “Helix”

Een nieuwe attractie in Salzburgerland is de Liechtensteinklamm is de circa 30 meter hoge wenteltrap “Helix”. Je daalt hier echt af in de kloof en staat middenin het natuurspektakel.

 

 

 

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.