Nieuwe website voor Spaans Verkeersbureau

Afgelopen maandag heeft de minister van Industrie, Handel en Toerisme, Reyes Maroto, tijdens de eerste persconferentie na de lockdown met aanwezigheid van de pers de nieuwe internationale publiciteitscampagne en de nieuwe toeristische website gepresenteerd. Twee instrumenten die van belang en markerend zijn voor de nieuwe tijd na de COVID19-pandemie.

Nieuwe campagne

De nieuwe publiciteitscampagne heeft als internationale slogan ́Back To Spain ́ en richt zich voornamelijk op de Europese toerist. “De zomer van 2020 is een speciale zomer, één zoals wij die nog nooit hebben meegemaakt. Met deze campagne willen wij de internationale toeristen eraan herinneren en duidelijk maken dat Spanje een veilige toeristische bestemming is. Wij willen dat de Europese toerist zich net zoals altijd thuis voelt in Spanje”, aldus Reyes Maroto.

 

 

De nieuwe toeristische website van Spanje houdt de domeinnaam spain.info maar na 19 jaar was het wel tijd voor een complete make-over. De website is gemoderniseerd en is daarmee nog dynamischer en visueler geworden. Het is nu nog makkelijk scrollen door de informatie, in negen talen; nog makkelijker ideeën op voor een
bezoek aan Spanje, o.a. door de interactieve kaarten en kan men zelf diverse digitale folders downloaden, zowel over specifieke toeristische bestemmingen als thema ́s. Via de website kan men meer dan 2.000 toeristische belevenissen en activiteiten boeken. En zeker niet minder belangrijk: de nieuwe website is ook goed toegankelijk via mobiele apparaten, zoals telefoons en tablets.

 

 

Samen met de ́toeristische duurzaamheidsplannen op bestemmingen ́, die ontwikkeld worden in samenwerking met de autonome regio ́s en lokale instanties, vormen de nieuwe publiciteitscampagne en de website de pijlers dat Spanje een veilige en duurzame bestemming is.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.