De Via Ferrata in Hluboká is een nieuwe avontuurlijke attractie in Tsjechië

In de Tsjechische regio Zuid-Bohemen is een nieuwe attractie geopend. Een 150 meter lange via ferrata. Het spannende klimparcours loopt via rotsen boven de rivier de Moldau.

Hluboká nad Vltavou is een prachtig plaatsje en staat vooral bekend om haar sprookjesachtige chateau. Bezoekers kunnen nu er niet alleen genieten van cultuur, maar ook adrenaline opzoeken. In juni is er een via ferrata geopend die direct boven de rivier de Moldau slingert. Het parcours is te bereiken via het fietspad Hluboká-Purkarec of per boot.

 

 

Aan de steile rotswanden is een klimparcours gemaakt van in totaal 150 meter. Klimmers moeten via stalen kabels, ladders en kabelbruggen naar het einde klauteren.

 

 

Tijdens het klimmen ben je voortdurend vastgeklikt aan de via ferrata, waardoor iedereen veilig het parcours kan afleggen. Bovendien is een helm verplicht. De via ferrata in Hluboká heeft de op één na gemakkelijkste moeilijkheidsgraad B en is hierdoor ook voor kinderen en beginners geschikt.

Meer informatie vind je op de website www.stezkavltavy.cz/de.

 

Dit zijn de hotspots van Tsjechië

Ontvang nu handige tips over Tsjechië. Alleen vandaag ontvang je deze gratis!

"*" geeft vereiste velden aan

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.