Het reisadvies voor Porto is weer geel

Het reisadvies naar de stad Porto en omgeving staat op de website van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken sinds gisteren weer op code geel (staat van waakzaamheid). Dit houdt in dat er naar Porto en Noord Portugal gereisd kan worden, waarbij wel de veiligheidsmaatregelen in acht moeten worden genomen (social distancing van 2m en het gebruik van mondkapjes in afgesloten ruimtes is verplicht).

Casa de Música in Porto

Casa de Música in Porto

Nederlanders weer welkom

Portugal is verheugd met deze ontwikkeling en staat klaar om Nederlandse toeristen te verwelkomen in alle 7 regio’s van Portugal. In heel Portugal zijn hotels, restaurants, musea, culturele attracties, stranden, supermarkten, gezondheidsdiensten, luchthavens en benzinestations open. Het openbaar vervoer is volledig operationeel.

 

 

Portugal, de World’s Leading Destination, blijft authentiek, divers, aantrekkelijk en veilig en heeft als doel te garanderen dat bezoekers veilig en met vertrouwen door het land kunnen reizen.

 

 

Alle nuttige informatie over de bestemming is te vinden op visitportugal. Hier kunt u alle regels en vaak gestelde vragen vinden mbt covid19. Dit platform wordt voortdurend bijgewerkt met tips en suggesties over reizen en toerisme in Portugal. Vlieg voordelig met Transavia naar Porto.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.