Mio lanceert een nieuw fietsnavigatiesysteem

Mio lanceert een nieuw navigatiesysteem voor fietsliefhebbers: de Mio Cyclo Discover-serie, bestaande uit Mio Cyclo Discover en Mio Cyclo Discover Plus. De navigatie is voorzien van Mio’s exclusieve routeplannertool NeverMiss™, ‘verrassingsnavigatie’ Surprise Me™ en geïntegreerde routeplannerservices RouteYou en Komoot.

Kleurenscherm

Het volledige kleurenscherm van de Cyclo Discover-serie is het grootste in de markt en heeft een touch-interface. Alle veelgebruikte basisfuncties zitten onder goed herkenbare knoppen op het hoofdscherm. Het robuuste ontwerp heeft bovendien een waterdichte IPX7-classificatie, wat betekent dat het tot 30 minuten kan worden ondergedompeld in één meter diep water zonder schade op te lopen. Dus weer of geen weer: de Cyclo Discover-serie is altijd de beste navigatiepartner.

 

 

1 Cloudservice MioShare

Met MioShare kunnen fietsers hun fitness-trackinggegevens en routegeschiedenis opslaan en nieuwe reisplekken tijdens de route ontdekken. Ze kunnen ook routes van nieuwe wegen en gebieden downloaden die door andere fietsers zijn ontdekt. Daarnaast kunnen fietsers hier hun apparaat beheren, kaarten of software laten updaten en de laatste productinformatie downloaden.

2 NeverMiss™

Met de nieuwe NeverMiss-functie (patent aangevraagd) kunnen fietsers een langeafstandsfiets- of -wandeltocht plannen. Zij kunnen nieuwe plekken en opmerkingen toevoegen of zelfs een weblink aan een route koppelen. De NeverMiss-functie geeft een melding op het scherm wanneer de fietser een geplande plek op de route nadert. Hij kan dan met een smartphone met internetverbinding de bijbehorende QR-code scannen voor aanvullende informatie.

3 Surprise Me™

De gepatenteerde Surprise Me-functie van Mio geeft je keuze uit drie verschillende routes en biedt je zowel opties van plek A naar A (beginpunt is eindpunt) als van plek A naar B. Fietsers kunnen op deze manier nieuwe inspiratie opdoen voor een rit. De functie is ontworpen voor iedereen die alle routes in de eigen omgeving inmiddels wel kent en verrast wil worden met een onbekende route.

 

 

De gepatenteerde Surprise Me-functie van Mio geeft je keuze uit drie verschillende routes en biedt je zowel opties van plek A naar A (beginpunt is eindpunt) als van plek A naar B.

4 Geïntegreerde routeplannerservice – RouteYou en Komoot

De Cyclo Discover-serie heeft ook de routeplannerservices RouteYou en Komoot geïntegreerd. Gegevens kunnen via directe synchronisatie naar het navigatiesysteem worden overgebracht, zodat gebruikers het tourgebied gemakkelijk kunnen uitbreiden.

Steve Chang, president van MiTAC Digital Technology Corporation: “Sinds de oprichting van Mio in 2012 zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de fietservaring van gebruikers te verbeteren. We zijn dan ook erg enthousiast over de lancering van ons nieuwe product in de fietsnavigatiemarkt. De nieuwe Cyclo Discover-serie is niet alleen een navigatietool, het is een fietspartner die zorgt voor ultiem fietsplezier en gemak.”

Beschikbaarheid

De Cyclo Discover en Cyclo Discover Plus zijn binnenkort verkrijgbaar via online en fysieke winkels. Adviesprijs: Cyclo Discover €249.- Cyclo Discover Plus €339.- Cyclo is verkrijgbaar bij Bol.com.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.