Dit is de beste toeristische opleiding

Ben jij reislustig, zoek je altijd de beste vakantiedeals of help je andere graag met het samenstellen van hun reisplannen? Dan is de opleiding Internationaal Toeristisch Management misschien wel de beste keuze voor jou. Al negen jaar staat deze opleiding op nummer 1 en wordt vooral het internationale aspect en de kleinschaligheid van Tio geroemd door studenten. Dit zijn de mogelijkheden op HBO-niveau.

HBO opleiding Internationaal Toeristisch Management

Voor de fans van HBO toerisme opleidingen is Hogeschool Tio al meer dan 9 jaar de 1e keuze. De opleiding Internationaal Toeristisch Management is gewild bij studenten die 3 tot 4 jaar toerisme willen studeren om zo een toffe baan in het toerisme te bemachtigen. De meeste studenten herkennen zich dan ook in het profiel van de opleiding en zijn van nature al reislustig en vaak ook ondernemend ingesteld. Dé kwaliteiten die je nodig hebt voor een baan in het toerisme.

Of je nu bij een touroperator wilt werken als product manager, e-commerce manager of inkoper, als reisadviseur of als citymarketeer. Met deze HBO opleiding ben jij na 3 of 4 jaar studeren klaar om als manager bij te springen in de reiswereld. Leuk om te weten is dat de hogeschool samenwerkt met het ANVR, zeker nu nog bekender tijdens de corona crisis en haar daadkrachtige optreden. Dankzij dit soort samenwerkingen volgt de opleiding altijd de laatste trends en praktijk ontwikkelingen en ben jij altijd up-to-date geschoold.

 

 

Dit vinden studenten van de opleiding

Van de studenten die kozen voor de HBO opleiding internationaal toeristisch management tot en met BN’ers als Floortje Dessing & Chris Zegers, allemaal zijn ze enthousiast over de opleiding en de kansen die het op de arbeidsmarkt biedt. Tijdens een masterclass die door de twee beroemde reis presentatoren werd gegeven konden studenten van ITM en andere HBO opleidingen van Tio uitgebreid vragen stellen. “Volg je dromen” en “werk hard” was daarbij het credo van zowel Chris als Floortje.

Maar ook de onzekerheid die studenten ervaren kwam aan bod. De tip van Chris:

“Wees jezelf en sta open voor nieuwe ervaringen”

Student Cas den Blanken past dit dan ook toe en zegt terecht: “Internationale ervaring opdoen is belangrijk, daarom ga ik voor mijn studie ook al zoveel mogelijk als dat kan naar het buitenland”

 

 

Open dagen

Een nieuwe opleiding kiezen doe je niet zomaar. Het bezoeken van een open dag is vaak een belangrijke stap om een HBO opleiding te kiezen. Je ervaart het gevoel en het contact met medestudenten, je toekomstige docenten en de stad waar je gaat studeren. Tio biedt een groeps- en een individuele open dag. Op die laatste spreek je met maximaal 3 personen, bijvoorbeeld je ouders, met een docent en student. Je krijgt dan ook een privé rondleiding. Via de site kun je je hiervoor opgeven. Daar vind je ook de data van de andere open dagen in de steden Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Dit zijn de 5 Tio locaties waar je de opleiding kunt volgen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.