Bekijk de nieuwe video van Spanje ‘Top 10 Reasons to Travel to Spain’

Na de opening van de landsgrenzen op 22 juni verwelkomt Spanje internationaal toerisme. Tijdens de pauze van de afgelopen maanden heeft Spanje zich enorm ingespannen om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen en ons voor te bereiden op hun terugkeer.
ronda spanje video reisreport 1

TURESPAÑA, de nationale instantie die verantwoordelijk is voor het op de markt brengen van Spanje als toeristische bestemming, heeft al gerapporteerd over de publicatie van gidsen en actieprotocollen voor verschillende subsectoren, ontworpen om de best mogelijke bescherming te bieden aan toeristen en professionals.

 

 

Dit is het moment om te onthouden wat ons de derde favoriete bestemming van Nederlanders heeft gemaakt. In 2019 bezochten 83 miljoen toeristen Spanje. Spanje is er trots op dat het erin geslaagd is een vertrouwensband op te bouwen met veel toeristen die ons herhaaldelijk bezoeken, en wil van deze heropening profiteren om te laten zien dat alles er nog is, klaar om met gemak te genieten, nu de verzachtende regels van de crisis van de COVID-19 zijn ingesteld.

 

 

Er zijn talloze redenen waarom Spanje een bezoek waard is. Minstens 83 miljoen toeristen die ons in 2019 hebben bezocht. Via zijn socialemediakanalen heeft TURESPAÑA de nieuwe video ‘Top 10 reasons to travel to Spain’ uitgebracht, gericht op de 10 belangrijkste redenen om naar Spanje te komen: het weer, de gastronomie, cultuur, geschiedenis, natuur en landschap, onze gastvrijheid, winkelen, sport, kwaliteit en infrastructuur.

De leukste hotspots in Spanje in een gratis reisgids

Je kunt meer handige Spanje tips en bezienswaardigheden via e-mail ontvangen. Ook doen we er gratis een Spanje plattegrond bij.

 

De video is beschikbaar met Engelse ondertiteling en is ook te zien op de Facebook-pagina van het Spaans Verkeersbureau in Den Haag.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.